Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επικό “διπλό” στο Παγκρήτιο!

ergo-agiosΜε το… αριστερό μπήκε η χρονιά για τον Εργοτέλη, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-3 από τον Άγιο Ιερόθεο.

Όπως αναφέρει το mpalakritis.gr, η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμα τις τελευταία τους κουβέντα, και με το Σούφλα πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… καταστροφικό για τον Εργοτέλη, καθώς στο 30′ ο Σαγανάς και στο 40′ ο Θανόπουλος έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε δυναμικά και κατάφερε με το Βογιατζή στο 54′ και τον Καϊμακαμούδη που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι να φέρνει το ματς στα ίσια δύο λεπτά αργότερα.

Ο Εργοτέλης ωστόσο λίγο αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καρράς, και το γκολ του Άγιου Ιερόθεου ήρθε αμέσως μετά με το Σούφλα να δίνει στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο.

Έντονες αποδοκιμασίες υπήρξαν μετά το τέλος του παιχνιδιού από τους φίλους του Εργοτέλη, που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την νέα γκέλα.

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος, Καρράς, Γκοτσούλιας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης (53′ Καϊμακαμούδης), Κοιλιάρας (77′ Μανουσάκης), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (65′ Πόι)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπιλί, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας (60′ Μπανούσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected