Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη – ανάσα!

15823550_1773405739575415_3219967746203614973_nΟ Ερμής Ζωνιανών δεν τα κατάφερε στο Ζηρίνειο και ηττήθηκε από την Κηφισιά με 2-0, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Ερμή καθώς η Κηφισιά κατάφερε να πάρει από πολύ νωρίς κεφάλι στο σκορ, όταν ο Σάμιος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της ομάδας των Ζωνιανών και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 στο 8ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 23΄, όταν ο Προβιδάκης έκανε τραγικό λάθος βγάζοντας το Φαρινόλα μόνο με τον τερματοφύλακα και ο ικανός επιθετικός της Κηφισιάς δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 2-0 θέτοντας στέρεες βάσεις για την νίκη της ομάδας του.

Ο Ερμής προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο η πολύ ωραία προσπάθεια του Πασιαλή στο 36΄ δεν βρήκε δίχτυα με τον Γουμάγια να κάνει ωραία επέμβαση και να κρατάει ανέπαφη την εστία του, ενώ το φάουλ του Προβιδάκη λίγα λεπτά μετά πέρασε από όλους και το 2-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν καλός και τα Ζωνιανά προσπαθούσαν να πιέσουν χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κάποια κλασική ευκαιρία προς την αντίπαλη εστία. Ο Ερμής στο 65΄ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με εκτέλεση φάουλ του Πασιαλή ωστόσο ο Γουμάγιας δήλωσε παρών και το σκορ δεν άλλαξε.

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και πάλι με τον Πασιαλή, αλλά και με τους Ανυφαντάκη και Πλουσή για να μειώσουν ωστόσο το 2-0 παρέμεινε.

Με αυτή την ήττα ο Ερμής «έπεσε» στην τέταρτη θέση κάτω από τους Ιωνικό, Εργοτέλη και ΠΟΑ ενώ η Κηφισιά ανέβηκε στη 12η θέση με 11 βαθμούς.

Συνθέσεις

ΑΕ Κηφησιά:  Γουμάγιας, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Σάμιος, Κυριαζής(75′ Σπυλιωτάκης), Σουλελές (93΄ Καρβουνίδης), Φαρινόλα

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Ταυλαδοράκης, Πρωτογεράκης, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης, Προβιδάκης(60΄ Πλουσής Δ.), Φαμπίνιο, Πουλάκης, Ανωγειανάκης( 65΄Πλουσής Β.), Σκουτέλης(80΄ Σκουτέλης), Πασιαλής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected