Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στα σκαριά η δεύτερη μεταγραφή

Manias-GialousisΑπό το Ηράκλειο προκύπτει και η δεύτερη μεταγραφή για τον Κισσαμικό, καθώς μετά τον Μανώλη Μπολάκη ακολουθεί ο Λευτέρης Γιαλούσης.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο 32χρονος αμυντικός αγωνίζεται ως στόπερ και αναμένεται σήμερα -όπως και ο Μπολάκης- να βρίσκεται στο Καστέλι.

Οι δύο μεταγραφές μπορούν να θεωρούνται δεδομένες για τον Κισσαμικό, με τους παίκτες ν’ αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Ο Γιαλούσης αγωνίστηκε το πρώτο μισό αυτής της σεζόν στην Καβάλα στη Γ’ Εθνική, παίζοντας σε 13 παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου κι ενός για το Κύπελλο), όλα ως βασικός. Πέρσι αρχικά ήταν στον Εργοτέλη ο οποίος αποχώρησε από τη Φούτμπολ Λιγκ και συνέχισε στη Λαμία.

Ο Γιαλούσης έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στη Σούπερ Λιγκ με τον Εργοτέλη ως επί το πλείστον, μετρώντας ειδικότερα 81 συμμετοχές και 1 γκολ. Μέσα σε αυτές τις συμμετοχές είναι και κάποιες (έξι) εμφανίσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι, ο Κισσαμικός ολοκληρώνει όπως όλα δείχνουν δύο από τις κινήσεις που επιζητούσε, αποκτώντας δανεικό τον Μπολάκη από τον ΟΦΗ για τη θέση του δεξιού μπακ ενώ ο Γιαλούσης θα προστεθεί ως μία ακόμα επιλογή για τη θέση του στόπερ. Οσο για την μεταγραφή που απομένει, αυτή αφορά τον επιθετικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected