Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super deal ενόψει!

mingkas-christosΜια μετεγγραφή η οποία θα ταράξει τα νερά της Γ’ Εθνικής είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Εργοτέλης, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Χρήστο Μίνγκα!

Ο γεννημένος στις 15 Απριλίου 1984 μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα Τρίκαλα από όπου έμεινε ελεύθερος και αμέσως ξεκίνησε τις συζητήσεις μαζί του ο Γιώργος Βρέντζος, ο οποίος, σύμφωνα με το grandsport.gr, ήρθε σε προφορική συμφωνία μαζί του και αναμένεται πλέον στο Ηράκλειο για τις υπογραφές, ενώ θα μπορεί να προσφαίρει τις υπηρεσίες του από τις 22 Ιανουαρίου και μετά, οπότε και θα συμπληρωθεί ένας μήνας από την τελευταία του παρουσία σε αγώνα Football League.

Ο Χρήστος Μίνγκας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία την ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με τον Πανσερραικό το 2003. Εκεί έμεινε έως τον χειμώνα του 2007 με επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας την Καστοριά και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 τον βρίσκει στην ομάδα του Ιωνικού για να μετακομίσει στα Τρίκαλα όπου και αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια έχοντας 53 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 8 γκολ. Το 2011 ο Μίνγκας υπέγραψε σ τον Πανθρακικό. Από την ομάδα της Κομοτηνής μεταπήδησε στον Απόλλωνα και από εκεί στην Καλλονή, με την οποία αγωνίσθηκε στη Super League.

Από την Καλλονή μετακινήθηκε το 2014 στον Απόλλωνα και από εκεί στον Λεβαδειακό, προτού πάρει μετεγγραφή για τα Τρίκαλα, τη φανέλα των οποίων φορούσε μέχρι τώρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected