Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τον ντύνει στον πράσινα!

15873203_1222505097826418_5599951940938986807_nΜεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Παναρκαδικού καθώς τα έχει βρει σε όλα με 20χρονο επιθετικό ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Γιουκούδη

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ενισχύει την ομάδα στο κομμάτι που… πονάει καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό που στο παρελθόν αγωνιζόταν στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα της Αναγέννησης Επανομής.

Μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναρκαδικού θα δώσει το παρών του και στην σημερινή (07/01) προπόνηση στις 15:00 το μεσημέρι όπου θα συναντήσει και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Τσιότσιος από πλευράς του τόνισε: “Το καλοκαίρι όταν ήρθε ο Δημήτρης στην ομάδα είπα ότι η Επανομή που τον ανέδειξε ,θέλω να γίνει το σκαλοπάτι για να πάει ψηλά και φυσικά η ομάδα δεν θα μπει εμπόδιο σε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή αν και θα λείψει η παρουσία του απο την Αναγέννηση μέσα και έξω απο το γήπεδο.

Ο Γιουκούδης θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της χρονιάς ως δανεικός στον Παναρκαδικό ομάδα Γ’Εθνικής στην Τρίπολη υπό το βλέμμα του Αστέρα. Το μόνο που δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε να κάνουμε είναι σε περίπτωση μεταπώλησης να εξασφαλίσουμε το 10% για την ομάδα όπου μεγάλωσε και αναδείχθηκε,την Αναγέννηση. Όλη μου η νοοτροπία στηρίζεται στο να βοηθήσω τα παιδιά της Επανομής και πιστεύω σε αυτά. Εύχομαι καλή επιτυχιά στον Δημήτρη και η σημερινή μέρα να είναι αρχή ώστε να συμβούν και άλλα ανάλογα χαρούμενα γεγονότα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected