Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Σμύρνης – Αχαρναϊκός 3-1

Χωρίς τίτλοΟ Αντώνης Πετρόπουλος βρήκε δύο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα και έστειλε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας τον Απόλλωνα Σμύρνης που πήρε το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Μενιδίου με 3-1. Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική αγωνιστική που βρίσκει δίχτυα ο επιθετικός του Απόλλωνα.

Όπως αναφέρει το FL News, ο Αχαρναϊκός από την άλλη πλευρά είχε πολλές απουσίες, αλλά προσπάθησε να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφερε, όμως ήταν να τους κρατάσει σε αγωνία μέχρι το 81ο λεπτό που ο Πετρόπουλος έδωσε προβάδισμα δύο γκολ.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοικτά, έκαναν πολλές ευκαιρίες και αξιοποίησαν τελικά ελάχιστες από αυτές για να έρθει το 3-1. Ο Πετρόπουλος στο 17ο λεπτό με διαγώνιο σουτ πρόλαβε την έξοδο του Αποστολίδη μετά από ωραία πάσα του Ρομάνο και έγραψε το 1-0. Ο Σιατραβάνης στο 41ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά στο έδαφος και να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού. Ο Ντάγκρας στο 45ο λεπτό μείωσε με σουτ μέσα από την περιοχή και έβαλε πάλι στο ματς την ομάδα του Μενιδίου.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε και άλλες ευκαιρίες γαι να τελειώσει νωρίτερα το ματς, αλλά τελικά ο Πετρόπουλος στο 81ο λεπτό ήταν εκείνος που «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με σουτ πάλι μέσα από την περιοχή, αλλά αυτή τη φορά στην απέναντι εστία. Οι «πράσινοι» των πολλών απουσιών που αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά στην καριέρα τους, έχασαν και τον Λευτέρη Ματσούκα που αποβλήθηκε στο 92ο λεπτό για δυνατό μαρκάρισμα με τα δύο πόδια στον Αλμπάνη στο χώρο του κέντρου.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Σιατραβάνης (76′ Αλμπάνης), Κονέ, Πετρόπουλος (85′ Διαμαντόπουλος), Ρομάνο (60′ Κρητικός), Κάσσος

ΑΧΑΡΑΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Ψιάνος, Ματσούκας, Παπατόλιος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζιώρας, Μεγαλοοικονόμου, Ντάγκρας (76′ Σταμούλης), Τσεμπερίδης (18′ Ζαχαρός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected