Κατηγορίες
Super League 1

Στα χιονισμένα Περιβόλια, ο Πλατανιάς ήταν…παγοθραυστικό!

goalΑκόμα και σε συνθήκες… χιονιά ο Πλατανιάς κερδίζει, καταφέρνοντας να επικρατήσει με σκορ 3-2 σε ένα σπουδαίο παιχνίδι της Λάρισας φτάνοντας έτσι στην τρίτη του συνεχόμενη νίκη!

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω υπό ακατάλληλες συνθήκες, με το γήπεδο Περιβολίων να έχει καλυφθεί από χιόνι στο μεγαλύτερο του μέρος. Παρόλα αυτά, ο διαιτητής Ευαγγέλου αποφάσισε την διεξαγωγή του αγώνα, με τον Πλατανιά να… ζωγραφίζει ακόμα και σε αυτό το ακατάλληλο γήπεδο. Μάλιστα, ήταν να σημειώσει το πρώτο γκολ με τον Μουνάφο, το οποίο σημειώθηκε στο 45’, με συνέπεια να ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό σε θέαμα και γκολ β’ ημίχρονο.

Ο Πλατανιάς είχε σίγουρα τη δυνατότητα να φτάνει σε μια πιο άνετη επικράτηση, όταν άλλωστε προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, αλλά η Λάρισα αρχικά μείωσε με τον Ναζλίδη και στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον ίδιο παίκτη.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Το 1-0 για τον Πλατανιά γίνεται στην τελευταία φάση του ημιχρόνου όταν μετά από ένα καταπληκτικό γύρισμα του Αποστολόπουλου, ο Μουνάφο με πολύ ωραίο σουτ ανοίγει το σκορ, ενώ το 2-0 έρχεται στο 54’ όταν μετά από το κόρνερ του Γιορέντε, ο Πριντέτα σκοράρει με κεφαλιά.

Η Λάρισα μείωσε πολύ γρήγορα, όταν στο 59’ κέρδισε πέναλτι το οποίο παραχώρησε ο Μπανανά, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του και το Ναζλίδη να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Το 3-1 για τον Πλατανιά γίνεται στο 77’ μετά από ωραία μπαλιά του Ντεβέσα για τον Μανούσο, που αφού αποφεύγει έναν αντίπαλο πλασάρει σωστά και τέλος το 3-2 διαμορφώνεται από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσιανικούλη και κεφαλιά του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις πλέον.

Άξιο αναφοράς από αυτό το ματς ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Σίγκνεβιτς έχοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ενώ ο Πριντέτα έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, καθώς εκτός από άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα, χρίστηκε σκόρερ με την κεφαλιά που σημειώνει στο 2-0.

Ο Πλατανιάς φτάνει έτσι τους 20 βαθμούς, πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο α’ γύρος και συμπληρώνει τρεις στη σειρά νίκες, δείχνοντας πως βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μπανανά, Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (70’ Ντεβέσα), Μανούσος (89’ Γουνδουλάκης), Γιορέντε (83’ Ντίνας), Σίγκνεβιτς.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Φατιόν, Τικίτο (74’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46’ Ικάουνιεκς), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγέχο, Ντέλετιτς (87’ Αναστασόπουλος), Ναζλίδης, Καπός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected