Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Ντάβαρη, πάει για την πρόκριση στον τελικό!

ntav_g_0Στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής προχώρησε ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia, η διοίκηση της ομάδας, σε άμεση συνεργασία με τον τεχνικό των «βυσσινί» Λάζαρο Σέμο, ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο Πύργιο ταλαντούχο μπακ χαφ Γιάννη Ντάβαρη (φωτό), ο οποίος αποχώρησε από τον Πανηλειακό πριν λίγες μέρες, και με τον οποίο είχε ξεκινήσει την φετινή περίοδο.

Ο Γιάννης Ντάβαρης, έχει θητεία στη Γ’ Εθνική, πέρυσι με τις φανέλες του Παναργειακού και της Δόξας Νέας Μανολάδας, σε Α’ και Β’ γύρο αντίστοιχα, ενώ έχει αγωνιστεί ξανά για έξι μήνες στον Αστέρα πρόπερσι (μετά την προηγούμενη παρουσία του στην ομάδα Νέων του Πανηλειακού και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής).

Αυτή είναι η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Αστέρα, μετά ως γνωστόν από την πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, με τον 36χρονο Αμαλιαδίτη κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Αρβανίτη.

Στο μεταξύ, η ομάδα προετοιμάζεται πλέον για επάνοδο σε αγωνιστικές υποχρεώσεις, και συγκεκριμένα ενόψει του αγώνα κυπέλλου Γ’ Εθνικής με την Αχαϊκή. Αυτή την Τετάρτη 11/1 στις 2.00 το μεσημέρι και στο γήπεδο της Ν. Μανωλάδας. Αφού της Αμαλιάδας είναι κλειστό για εργασίες στον χλοοτάπητα, ενώ δεν υπήρχε άλλο πιο κοντινό που να έχει άδεια για διεξαγωγή αγώνων Εθνικών κατηγοριών!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected