Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον Ιάλυσο στη…Μάλτα!

pembroke-gianno-24465Τι κάνει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος στην Μάλτα; Σίγουρα όχι διακοπές! Ο 22χρονος Σερραίος χαφ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο νησιωτικό κράτος της Μεσογείου και μόλις σήμερα έκλεισε οριστικά η μεταγραφή του στην Pembroke Athleta!

Σύμφωνα με το serressport, ο Γιαννόπουλος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Μάλτας για την συγκεκριμένη ομάδα η οποία δίνει μάχη για την παραμονή της στην Α΄ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής που ξεπήδησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και αγωνιζόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό στον Ιάλυσο της Ρόδου, δέχθηκε μία δελεαστική πρόταση από την Pembroke και αφού ζύγισε τα πράγματα είπε το “ναι”.

Μάλιστα οι πρώτες εντυπώσεις τόσο από την ομάδα όσο και από την ζωή εκεί είναι θετικές. Το Πεμπρούκ είναι μία μικρή πόλη στη βόρεια Μάλτα και θεωρείται η νεότερη, από πλευράς ιδρύσεως, πόλη της χώρας.

Την Κυριακή η ομάδα του αντιμετώπισε την πρωτοπόρο και γνωστή Βαλέτα και ηττήθηκε με 2-0, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που αναμένεται να γίνει στο επόμενο ματς, το Σάββατο. Μάλιστα το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, καθώς απομένουν 16 παιχνίδια και με δεδομένο ότι υποβιβάζεται μόνο μία ομάδα ο Γιαννόπουλος μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια της παραμονής. Μάλιστα η Pembroke συνεχίζει και στο Κύπελλο και έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected