Κατηγορίες
Basket

ΠΑΟΚ – Νεπτούνας 82-73

173804xlargeΟ ΠΑΟΚ καθοδηγούμενος από τον εντυπωσιακό Μακ Φάντεν νίκησε την ισχυρή Νεπτούνας με 82-73 και έμεινε ζωντανός στη διεκδίκησης μιας θέσης στην τετράδα πρόκρισης του ομίλου του.

Η χαρά… μετριάστηκε πάντως,΄από τη νίκη της Βέντσπιλς επί της πρωτοπόρου Βιλερμπάν, που κράτησε τους Λετονούς, που θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική, μια νίκη μπροστά.

Οι δύο ομάδες άρχισαν με… τρίποντες διαθέσεις το ματς και αυτή ήταν η επιλογή τους για να απειλήσουν το αντίπαλο καλάθι. Δύο ο Κόνιαρης, δύο ο Ντρου, στην σειρά και ο Σάιμπερ και συνολικά το δεκάλεπτο να κυλάει με τους δύο να συμβαδίζουν στο σκορ και να το κλείνουν ισόπαλοι στο 18-18.

Ένα σερί του Ομάρι Τζόνσον στην έναρξη του δεύτερου, έφερε στο 22′ τη Νεπτούνας μπροστά με 28-20, με σερί 10-2 και τον Μαρκόπουλο να καλεί τάιμ άουτ. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε μεταμορφωμένος στην άμυνα, κυρίως εξουδετερώνοντας τον Ντρου και ο Μακ Φάντεν… σεληνιασμένος. Μέχρι το 18′, ο Αμερικανός σκόρερ είχε φτάσει τους 19 πόντους, ο ΠΑΟΚ το σερί 19-5 και με προβάδισμα στο σκορ 39-33 να μαρτυρά ολική ανατροπή του σκηνικού.

περισσότερα για το παιχνίδι στο baskletblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected