Κατηγορίες
Super League 1

Άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία!

αρχείο λήψηςΡαγδαίες ήταν οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στον Λεβαδειακό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της ομάδας της Βοιωτίας ενημέρωσαν τον 57χρονο τεχνικό για την εξέλιξη αυτή και ως εκ τούτου ο Σέρβος αποτελεί παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Δημήτρη Φαράντο, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο κ. Dostanic επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας ήθος, επαγγελματισμό και εργατικότητα.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης

Ο εκλεκτός του Λεβαδειακού για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ντόστανιτς είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο πρώην προπονητής του Πλατανιά είχε επαφές με τη διοίκηση του Λεβαδειακού και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι δύο πλευρές δεν είχαν φτάσει σε συμφωνία.

Σύμφωνα με το starsports.gr, αυτή τη φορά όμως όλα εξελίχθηκαν όπως ήθελαν οι δύο εμπλεκόμενοι και έτσι έδωσαν τα χέρια. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα είναι στην προπόνηση της Πέμπτης (12/1) όπου και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες.

Μάλιστα, το έργο του Χριστόπουλου θα είναι δύσκολο με το «καλημέρα» αφού το ερχόμενο Σάββατο ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τη Βέροια σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected