Γ Εθνική / Τοπικά

Προς αναβολή λόγω του…στρώματος χιονιού!

15841828_610377242502249_1452666487_n-960x500Η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το γήπεδο της Δόξας από την κακοκαιρία και την χιονόπτωση, όπως όλα δείχνουν θα είναι η αιτία να αναβληθεί και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Νέστο.

Στον νομό Δράμας ….τον δρόμο έδειξε η τοπική ένωση των σωματείων ποδοσφαίρου που το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στην αναβολή όλης της αγωνιστικής κίνησης του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με το sportdrama, στην περίπτωση της Δόξας διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι η ΕΠΟ η οποία έχει τον λόγο στην απόφαση. Όμως η κατάσταση τόσο στο γήπεδο της Δόξας όσο και στα περισσότερα της κατηγορίας είναι τέτοια που δεν φαίνεται να μπορεί να επιτρέψει την διεξαγωγή των παιχνιδιών.

Ακόμη και αν λιώσουν τα χιόνια, τα νερά που θα ακολουθήσουν είναι δεδομένο ότι θα μετατρέψουν σε βούρκο κάθε αγωνιστικό χώρο, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Οι υπάρχουσες εκτιμήσεις σε πανελλήνιο επίπεδο αφήνουν πολύ λίγα περιθώρια για κάποια αλλαγή στο υπάρχον σκηνικό. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα θα είναι ξεκάθαρη μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Πάντως υπάρχει ήδη η πληροφορία πως γίνεται λόγος για εμβόλιμη αγωνιστική την προσεχή Τετάρτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected