Super League 1 - Μεταγραφές

Αυτά είναι τα δεδομένα για τους 3+1 μεταγραφικούς στόχους. Ποιος είναι ο “κλεισμένος” και ποια η εσωτερική μεταγραφή!

635721204783552623Ανοιχτά…μέτωπα το τελευταίο διάστημα στο μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ, μετά και την αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες, που δημιούργησε νέες ανάγκες όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

Ας δούμε όμως τους μεταγραφικούς στόχους και τα μέχρι στιγμής (ρεαλιστικά) δεδομένα.

Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς – Ο “κλεισμένος”

Ο 26χρονος (φωτ. επάνω) που δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Ισπανία, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα και στις δυο ομάδες σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.

Μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να είναι στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες η Λέγκια θα πάρει 2,2 εκατομμύρια ευρώ και θα έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης 15%.

klkBWgDo4NQiK6BS4ZLOΝα σημειωθεί πως ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στους αγώνες του Europa League, διότι η Λέγκια συνεχίζει στη διοργάνωση καθώς βγήκε 3η στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Συμφωνία ΠΑΟΚ – Ρεν για Ενρίκε»

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Κολέ-Γκοντέν υποστηρίζει ότι οι δύο σύλλογοι «έδωσαν τα χέρια» για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ

Τελειωμένη τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ από την Ρεν χαρακτηρίζει με νέα ανάρτηση του στο twitter ο Ρομέν Κολέ-Γκοντέν.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ΠΑΟΚ και Ρεν τα βρήκαν στο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών στον ΠΑΟΚ.

Ο Ενρίκε την φετινή σεζόν, έχει παίξει σε 13 παιχνίδια (11 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο), μετρώντας δυο γκολ και δυο ασίστ. Την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές, όπου μέτρησε τρία γκολ και μια ασίστ, ενώ την πρώτη του χρονιά στην Ρεν κατέγραψε 40 συμμετοχές με τρία γκολ και πέντε ασίστ.

ουαρνταΠολύ κοντά στο να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα απ’ τον Παναιτωλικό

Πολύ προχωρημένες είναι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Αμρ Ουάρντα και, όπως όλα δείχνουν, μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσει και αυτή τη μεταγραφή.

Οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” τα έχουν βρει με τους δύο παίκτες και μένει μόνο να κλείσει η συμφωνία και με τις ομάδες τους. Ο Ουάρντα θα βρίσκεται από σήμερα (13/01) στη Γκαμπόν με την αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι, σύμφωνα με τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, το τελευταίο διάστημα υπήρχε ενδιαφέρον για τον 23χρονο άσο από τη Μαρσέιγ, τη Σαμπντόρια και τη Βαλένθια.

No5VXbNYyDtRi7Wiw4ycΣκέψεις για επιστροφή Κωνσταντινίδη

Είναι πραγματικά εντυπωσιακές οι εμφανίσεις που κάνει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους γι’ αυτό και μάλιστα φθάνουν στο σημείο να κάνουν σκέψεις ακόμη και για άμεση επιστροφή του στην ομάδα, στη λογική του «Μάτος εξτρέμ, Κωνσταντινίδης δεξί μπακ».

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, δεν φαίνεται να συνοδεύεται και από πράξεις αυτό το σκεπτικό. Όπως και να ‘χει, ο δανεισμός του «Κοστάντζα» είναι από τις πιο πετυχημένες κινήσεις της σεζόν.

*με στοιχεία από το metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected