Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επτά γκολ κόντρα στους…11 όλους κι όλους!

paov_argΜε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των έξι από τους επτά αγώνων του προγράμματος της 15ης αγωνιστικής ημέρας στον 3ο Όμιλο, η ηλειακή ομάδα της Βουπρασίας πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της στην κατηγορία απέναντι στην ομάδα του Παναργειακού με το εντυπωσιακό 7-0.

Σίγουρα το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, μιας και η ομάδα του Άργους που παρατάχθηκε στο “Γρ. Καλάκος” με πολλά αγωνιστικά προβλήματα (επέκταση των αντίστοιχων διοικητικών και οικονομικών που αντιμετωπίζει…) και με μόλις 11 παίκτες, είχε πολλές αδυναμίες.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΒ σοβαρός πήρε την “απαιτούμενη” νίκη χωρίς καμιά δυσκολία κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση (ισόβαθμος με την Ερμιονίδα, όπου εκεί παίζει την προσεχή εβδομάδα για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο). Σημερινή Φωτό Βαγγέλη Δημητρόπουλου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος (46′ Πατάπης), Πολίτης Γ., Καρούτης, Γούρμος (46′ Καλογερόπουλος), Ντόμας (46′ Λούρμπας), Σαμπανέϊ.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Πλατής, Βαρώτσης, Καρέλης, Ζαχαράκης, Φύλης,Φλεβάρης, Αγγελόπουλος, Πάπι, Ανδριόπουλος, Φασουλής, Κυριακόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected