Γ Εθνική / Τοπικά

Το γκολ του Ζελέκου έκρινε το ματς!

Χωρίς τίτλο1Για δέκατο συνεχόμενο ματς η Προοδευτική παρέμεινε αήττητη δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς, με γκολ του Ζελέκου στο 87′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πατσατζόγλου.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, οι “βυσσινί” απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκαν αρκετά αφού βρήκαν απέναντι τους ένα καλοδουλεμένο σύνολο που προέρχονταν από δυο συνεχόμενες νίκες και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει.

Στο πρώτο μέρος οι “κυανόλευκοι” μπήκαν δυνατά με την κεφαλιά του Σάμιου στα πρώτα δευτερόλεπτα να περνάει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Φαρινόλα στο 42′ μετά την πάσα του Σουλελέ.

Στην επανάληψη, η Προοδευτική βελτιώθηκε με τον Ζελέκου στο 57′ να απειλεί και τους αμυντικούς να απομακρύνουν τη συρτή του σέντρα.

Στο 75′ ο προωθημένος Ζίζηλας από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να κάνει το 1-0, ενώ στο 80′ η Κηφισιά έχασε διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Μουσταφίδης είδε την κεφαλιά του να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Μπαντίκο που έδιωξε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Καρακώστα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 82′ έγινε το 1-0 με τον Ζελέκου, με την Κηφισιά να ζητάει πέναλτι στις καθυστερήσεις σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Φαρινόλα.

Συνθέσεις

Προοδευτική : Μπαντίκος, Τσαραούσης, Μύρκος, Ζίζηλας,Πατσατζόγλου, Πέππας (55′ Ζαχαράτος), Κανελλόπουλος (84′ Ξυγκάκης), Παπανικόλας, Γκαϊδατζής (61′ Χρήστου), Ζελέκου, Ατματζίδης

ΑΕ Κηφισιά: Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας,’Εσλερ, Φαρινόλα (89′ Σπηλιωτάκης), Σάμιος, Ρέντζης, Παναγιωτόπουλος (76′ Κυριαζής), Σουλελές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected