Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σοκ με τον τραυματισμό!

Χωρίς τίτλοΟι φόβοι δυστυχώς δείχνουν να επιβεβαιώνονται για τον Χρήστο Παλιγγίνη και η πρώτη ανάγνωση της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε φανερώνει ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο!

Σύμφωνα με το sport365.gr, ο 32χρονος γκολκίπερ του Τσικλητήρα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί από χειρουργό ορθοπεδικό – ειδικό Αθλητίατρο, Γιώργο Τσικούρη και ο οποίος θα καθορίσει εάν ο έμπειρος άσος χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση ή μπορεί να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Θυμίζουμε πως την ίδια οδό, με ανάλογους τραυματισμούς στους χιαστούς, ακολούθησαν νωρίτερα στην σεζόν, οι Ηλίας Κουντάνης και Διονύσης Γεωργιόπουλος της Καλαμάτας οι οποίοι υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις αποκατάστασης από τον Γιώργο Τσικούρη.

Γκολκίπερ και δυο χαφ

Η ατυχία του Χρήστου Παλιγγίνη έχει όπως είναι φυσικό αλλάξει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον καθώς η ομάδα κινείται πλέον και για τερματοφύλακα. Ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές και τα προσεχή 24ωρα θα υπάρξει συμφωνία.

Το ίδιο ισχύει και για δύο παίκτες της μεσαίας γραμμής γραμμής με τους οποίους έχει επέλθει συμφωνία και απομένουν μικρολεπτομέρειες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected