Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει ακάθεκτος την ενίσχυση!

dimitroulopoulos000

Δύο ακόμη μεταγραφές αλλά και μία αποχώρηση, περιελάμβανε το…μενού της Τρίτης (17/1) για τον Διαγόρα Σεβαστής.

Η ομάδα της Πιερίας συμφώνησε με τον Ζαχαρία Δημητρουλόπουλο (φωτ. 31 ετών, αμυντικός) ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΟ Κυπαρισσίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στον οποίο αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο. Ο Πυργιώτης ποδοσφαιριστής επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην Πιερία, όταν φόρεσε τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ παλαιότερα υπήρξε μέλος των Πανηλειακού, ΠΦΟ Πανόπουλου, ΑΕ Ερμιονίδας, Φωκικού, Καστοριάς κ.α.

Την ίδια ώρα, ποδοσφαιριστής του Διαγόρα θα είναι και ο Σπύρος Μίχος, που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Αιολικό. Ο 32χρονος μέσος αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια στα δύο χρόνια που ήταν κάτοικος Λέσβου ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Θρασύβουλου, του Χαϊδαρίου και του Αιγάλεω.

Τέλος, τους νεοφώτιστους αποχαιρετά ο Γιώργος Τσιώμης, ο οποίος αγωνίστηκε για 1.5 χρόνο με την πράσινη φανέλα, έχοντας φέτος 7 συμμετοχές στη Γ Εθνική

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Διαγόρας Σεβαστής καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές Ζαχαρία Δημητρουλόπουλο και Σπύρο Μίχο στις τάξεις του συλλόγου και τους εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.

Επίσης ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Γιώργο Τσιώμη και του εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία του!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected