Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Βρέθηκε ο τρίτος κάτω από τα γκολπόστ!

PapadopoulosΣτα Χανιά για λογαριασμό του ΑΟ Χανιά βρίσκεται ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ και ειδικότερα να συγκαταλεχθεί στην τριάδα των γκολκίπερ.

Ο 29χρονος (2/4/88) πορτιέρο μετακομίζει από τα Τρίκαλα όπου μετρά από την αρχή αυτής της περιόδου δύο συμμετοχές, μία στο πρωτάθλημα (Αγρ. Αστέρας) και μία στο Κύπελλο (Πανελευσινιακός) και σύμφωνα με το athlitiko.gr, μαζί με τους Αθανασίου και Λάλι αναμένεται να συγκροτήσουν την τριάδα των τερματοφυλάκων για το υπόλοιπο της σεζόν στον ΑΟΧ. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Παπουρτζής έχει αποχωρήσει και ως εκ τούτου η τριάδα… ανασυγκροτείται.

Ο Παπαδόπουλος μετρά 31 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με Ηρακλή, Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζάκυνθο και Τρίκαλα και 30 ακόμα στη Γ’ Εθνική με ΠΑΣ Πρέβεζα, Μακεδονικό, Τηλυκράτη Λευκάδας και Βατανιακό Κατερίνης.

Σε ό,τι αφορά το Βατανιακό είναι ομάδα που έχει θητεύσει ως προπονητής ο Σάκης Παπαβασιλείου αλλά ουσιαστικά την περίοδο που αναλάμβανε ο νυν τεχνικός του ΑΟΧ, ο πανύψηλος (1.95μ.) τερματοφύλακας αποχωρούσε. Επίσης, μετρά στην καριέρα του και 8 συμμετοχές στο Κύπελλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected