Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καλωσόρισε Κασιώτη, αποχαιρέτησε Εμρέ!

20150807_164908Την τέταρτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Δόξα Προσκυνητών που έκανε δικό της ακόμη έναν νεαρό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το sportsaddict, πρόκειται για τον Γιώργο Κασιώτη, ενώ παράλληλα προχώρησε και στην πέμπτη αποδέσμευση ποδοσφαιριστή, του Μεμέτ Εμρέ.

Ο 19χρονος Ροδίτης μεσοαμυντικός Γιώργος Κασιώτης που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση Νέων Αφάντου (φωτ), σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ οπού αγωνίστηκε με τα τμήματα Κ17 και Κ20 του Κρητικού συλλόγου. Όμως μετά την πτώση του ΟΦΗ και τις ανακατατάξεις που υπήρξαν και στις Ακαδημίες του συλλόγου, ο Κασιώτης επέστρεψε στην Ρόδο για την «Α.Ε.Ρ.Α.».

Ο νεαρός αμυντικός πέρασε στο Δημοκρίτειο και το ΤΕΦΑΑ και έτσι μετακόμισε στην Κομοτηνή και αφού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο δοκιμαστικό της ομάδας των Προσκυνητών οι ιθύνοντες της Δόξας προχωρούν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Κασιώτης είναι η τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη που θυμίζουμε κατά σειρά απέκτησε τους Δήμο Καραγιαννίδη, Νίκο Καμζέλα και Πάρη Κατσαρό.

Από την άλλη πλευρά, μετά τους Μουζασβίλι, Γιαννακιτσίδη, Μαδούρα και Κορωνάκη, αποχωρεί και ο 24χρονος επιθετικός της ομάδας, Μεμέτ Εμρέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected