Basket

Απογοήτευση…

174287xlargeΣτην πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιακού φαίνεται πως έμεινε η σκέψη του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι»… ναυάγησαν στον Βόσπορο, χάνοντας, για την Ευρωλίγκα, με 84-63 από την αποφασισμένη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, που δεν συγχώρεσε το παραμικρό λάθος του «τριφυλλιού».

Αναμφίβολα, αυτή η συνεχής διακύμανση στην απόδοση του Παναθηναϊκού, οι αλλαγές προσώπων στα σχήματα, σε Ελλάδα-Ευρώπη, η αναντιστοιχία αποτελεσμάτων σε ΟΑΚΑ κι εκτός έδρας, όλα αυτά απασχολούν και μάλιστα ιδιαίτερα την ομάδα και τον ίδιο τον Πασκουάλ, για την εικόνα που παρουσιάζεται. Και μέσα σε όλα γνωρίζει καλά πια ο Παναθηναϊκός πως η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν είναι του χεριού του υπόθεση. Οι Τούρκοι έκαναν… πάρτι στην Πόλη, ο Παναθηναϊκός δεν είχε απάντηση, ενώ απώλεσε και το αβαντάζ που είχε της νίκης με +11 στο ΟΑΚΑ…

Με την παρότρυνση και του ένθερμου κοινού της, η Φενέρ προσπέρασε από την αρχή. Ο Βέσελι (εν τη απουσία του Ούντο) έδινε μάχες στην ρακέτα με τον Σίνγκλετον, που είχε ξεκινήσει και πάλι φορτσάτος, με τον Τζεντίλε να προσπαθεί, αλλά όχι επιτυχώς, να συγκρατήσει τις… ορέξεις του συμπατριώτη του, Ντατόμε (16 π.). Ο Ιταλός της Φενέρ, ήταν σε καλή βραδιά, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, αυτό έδειχνε.

περισσότερα για το παιχνίδι στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected