Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φανταστική Θέλτα στο Μπερναμπέου! (vids)

C2e_eaPXgAApD5fΜεγάλη νίκη μέσα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” πανηγύρισε η Θέλτα με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο τους αγώνα για τα προημιτελικά του Copa Del Rey και απέκτησε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη στο Βίγκο.

Η Ρεάλ μπορεί είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά όμως η Θέλτα δεν της άφηνε διαδρόμους προς την εστία του Σέρχιο Ρονκάλια. Στο 17ο ο Ρονάλντο σημάδεψε το δοκάρι μετά από σέντρα του Κροος, ενώ στο 38΄ακυρώθηκε γκολ του Πορτογάλου ως οφσάιντ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με την Θέλτα να ανοίγει το σκορ μέσα στο «Μπερναμπεου» με τον Ιάγκο Άπσας στο 64΄ μετά από λάθος του Μαρσέλο, ο οποίος όμως το διόρθωσε λίγο αργότερα όταν στο 69΄με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-1.

Η χαρά των «μερέγχες» για την ισοφάριση κράτησε μόλις ένα λεπτό, αφού με τη σέντρα οι «Γκαγιέγος» βγήκαν στην επίθεση και ο Ιάγκο Άσπας έβγαλε τον Κάστρο τετ α τετ με τον Κασίγια με τον αριστερός μπακ των φιλοξενουμένων να νικάει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων  κάνοντας το 1-2.

Συνθέσεις

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Ντανίλο (80΄Μπενζεμά), Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο (52΄Μοράτα), Λούκας Βάθκεθ (71΄Κόβασιτς), Κριστιάνο Ρονάλντο

ΘΕΛΤΑ (Εδουάρδο Μπερίσο): Σέρχιο Ρονκάλια, Καμπράλ, Μάγιο, Γιόνι, Ντίας, Ραντόγια, Μπονγκοντά, Βας, Ερνάντες, Ιάγο Ασπας (82΄Σέρχι Γκόμες)

δείτε βίντεο με τα γκολ στο instasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected