Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πάει για τη μεγάλη μεταγραφή!

keitaΟ Απόλλων Λάρισας είναι μια «ανάσα» από το να αποκτήσει με μορφή δανεισμού τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ιμπραήμ Κεϊτά, σύμφωνα με πληροφορίες του rockngoal.com.gr.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στους «βυσσινί», ωστόσο δείχνει πολλά θετικά στοιχεία με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ και για να πάρει παιχνίδια, κρίθηκε σκόπιμο ότι πρέπει παραχωρηθεί δανεικός. Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας είναι θετική στην απόκτηση του 21χρονου παίκτη καθώς πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και εκτιμούν ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του «Ιστορικού» να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Football League.

Μόνο τα τυπικά για Μουτάφσκι

Η μεταγραφή του Κεϊτά δεν είναι η μοναδική στην οποία είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της ο Απόλλωνας Λάρισας.

Έως το τέλος της εβδομάδας θα επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Ράτκο Μουτάφσκι στον «Ιστορικό» καθώς η ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Βούλγαρος αμυντικός ήταν μέλος της ομάδας του Αιγινιακού από τον οποίο έφυγε πριν την μέρα των Χριστουγέννων. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του είναι να διευθετηθούν κάποιες τυπικές εκκρεμότητες για την λύση του συμβολαίου του με την ομάδα από την Πιερία με την οποία προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected