Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βρέθηκε η λύση!

photo201-886x506Όλα παίρνουν το δρόμο τους στον Παναργειακό, που από σήμερα έχει νέα διοίκηση, προπονητικό τιμ και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής στο ΔΑΚ Άργους με αντίπαλο την Δόξα Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα με το sport.argonafplia.gr, πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/1) η γενική συνέλευση, όπου παραβρέθηκε και παρέδωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Μπέλλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έκανε ότι μπορούσε όλο αυτό το διάστημα, αλλά για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει. Ανέφερε τέλος ότι αφήνει την ομάδα σε καλά παιδιά που αγαπούν τον Παναργειακό.

Στη συνέχεια, ορίστηκε η νέα εννεαμελής διοίκηση, η οποία θα στηρίζεται οικονομικά και από τους Πιλικίγκο, Σκούρα (ως εξωδιοικητικοί), ενώ θα συμβάλει και ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, προσφέροντας τροφή και στέγη στους ποδοσφαιριστές εκτός Αργολίδας.

Τα μέλη της διοίκησης είναι: Κ.Κιμουλιάτης, Βας.Μητσάκος, Κ.Βαρελάς, Γ.Καλαλάς, Μπ.Μπακοπάνος, Στ.Κρεμαστιώτης, Ν.Βαρελάς, Γιαν.Κουτάλης και Γ.Μπέλλος.

Όπως ανακοινώθηκε, αναμένεται να επιστρέψουν αύριο στο Άργος οι Καλογέρης, Πούτση, ενώ συνεχίζει ο Σαχσανίδης, οι 12 που ήταν στην Βάρδα την Κυριακή, συν τον Σιάτρα που παραμένει τιμωρημένος. Υπάρχουν ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές κι αναμένεται αύριο τουλάχιστον δυο και σταδιακά να συμπληρωθεί το ρόστερ, το συντομότερο δυνατόν.

Η ομάδα πάντως προπονήθηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Δουβίκα (φωτ) και των συνεργατών του Ηλία Βουβούσα και Νίκο Σωτηρόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected