Football League - Μεταγραφές

Σέρβος για τον Αγροτικό Αστέρα!

luka-merdovic-metalacΤον 27χρονο (14/05/1989) Σέρβο επιθετικό Λούκα Μέρντοβιτς απέκτησε ο Αγροτικός Αστέρας.

O μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Ράντνικ και παλαιότερα των Μέταλακ, Λόβτσεν, Γκρμπάλι, Μλάντοστ, ΟΦΚ Βελιγραδίου και Σουτζιέσκα ανακοινώθηκε επίσημα από τους “σταχυοφόρους”

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τη μεταγραφή του 27χρονου (14/3/1989) ακραίου επιθετικού Lucas Merdovic για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου γνωρίζοντας παράλληλα τους νέους του συμπαίκτες αλλά και το προπονητικό επιτελείο. Μετά τη συμφωνία τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα όπως είναι ο Αγροτικός Αστέρας. Στόχος μου είναι να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι εκτός Σερβίας και Μαυροβουνίου κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Θέλω να είναι πετυχημένη η παρουσία μου και βήμα, βήμα να ανεβαίνω αγωνιστικά εγώ αλλά και η νέα μου ομάδα».

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε το νούμερο 99. Ο Μέρντοβιτς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λόβτσεν, ΟΦΚ Βελιγραδίου, Μλάντοστ Ποντγκόριτσα, ενώ μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Ράντνινκ Σουντούρλιτσα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected