Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

“Γάμος” Μακεδόνα Βέροιας και ΑΕΚ!

NEES-AKADIMIES-STO-DIKTYO-TIS-AEK-denlargeΗ παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργου Θεοδωρίδη στον προεδρικό θώκο της Ακαδημίας του Μακεδόνα Βέροιας, έφερε νέα δεδομένα!

Μετά από ζυμώσεις και επαφές, η Ημαθιώτικη Ακαδημία αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του δικτύου του “δικεφάλου”, μια διαδικασία που είχε αίσιο τέλος και πλέον οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές του Μακεδόνα, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της μπάλας πλάι σε προπονητές που έχουν μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδόνα :

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας και Σχολής Ποδοσφαίρου “ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ” Βέροιας Γιώργος Θεοδωρίδης, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει,ότι από σήμερα 21/1/2017 ο “ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ” εντάσσεται επίσημα στο υψηλού επιπέδου δίκτυο Ακαδημίων της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατόπιν αδείας της μεγάλης και ιστορικής αυτής ομάδας.

makedonasΜεγάλοι παίκτες όπως οι Παπαιωάννου, Τσιάρτας, Καραγκιοζόπουλος, Ακριβόπουλος, Παυλόπουλος, Κατσαβός, Θεοδωρίδης όλοι Ημαθιώτες, μεγαλούργησαν με τα χρώματα της ΑΕΚ κατακτώντας πολλούς εγχώριους τίτλους, πραγματοποιώντας παράλληλα εντυπωσιακές πορείες στα κύπελλα Ευρώπης και τιμώντας την γαλανόλευκη φανέλα της Ελλάδας μας.

Μια νέα ποδοσφαιρική εποχή λοιπόν αρχίζει για τον “ΜΑΚΕΔΟΝΑ” που απο σήμερα ονομάζεται Ακαδημία και Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Κ με έδρα την Βέροια, υπό την συνεχή επίβλεψη και τον προπονητικό προγραμματισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι ενέργειες αυτές έχουν μοναδικό σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των παικτών, μέσα από υψηλού επιπέδου προπονητικά προγράμματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, ξεχωριστά για κάθε ηλικία.

Η μεταφορά των παικτών θα γίνεται με λεωφορείο του Συλλόγου, το οποίο περνάει από συγκεκριμένες στάσεις, οι οποίες μεταβάλλονται, ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών.

Για πληροφορίες και εγγραφές στον Πρόεδρο Γιώργο Θεοδωρίδη τηλ : 6988564423 και στα ανακαινισμένα γραφεία του Συλλόγου, εντός μπάσκετ Ελιάς τις ημέρες Δευτέρα-Τέταρτη-Παρασκευή, στις ώρες 18:30-20:30.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected