Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : “Για πρώτη φορά στα χρονικά εκδίδουμε ανακοίνωση για τη διαιτησία!”

skilitsiΑνακοίνωση εξέδωσε ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕ Σχοινά, την οποία χαρακτηρίζει “προκλητική και ανύπαρκτη”.

Παράλληλα, σύμφωνα με αυτή, ζητά και την εξαίρεση των κ.κ. Μοσχόπουλου και Νησελίτη από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά :

“Για πρώτη φορά στα χρονικά, ως Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, εκδίδουμε ανακοίνωση για τη διαιτησία… Την πεποίθηση μας αυτή διέλυσαν κυριολεκτικά οι δύο ρέφερι που διηύθυναν το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας στον Σχοινά.

Η διαιτησία των κ.κ. Μοσχόπουλου και Νησελίτη ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτη, προκλητική, ανίκανη και σαφώς επικίνδυνη, σε ένα παιχνίδι που μας ωθούσαν συνεχώς να μαλώσουμε με τους γηπεδούχους.

Η μη υπόδειξη καταφανέστατου πέναλτι αλλά και η μη τιμωρία αυτού με κόκκινη κάρτα στη συνέχεια, ήταν το κερασάκι στην τούρτα, κάτι που μας ανάγκασε να βγούμε από τα ρούχα μας και να οδηγηθούμε (οι δύο παράγοντες που δηλωθήκαμε εντός γηπέδου) στην έξοδο με αποβολή από τον διαιτητή.

Έχουμε αποφασίσει να ζητήσουμε την εξαίρεση των εν λόγω διαιτητών από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, ενώ θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της ΑΕ Σχοινά για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι”

Η διοίκηση του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected