Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Κεραυνός Επισκοπής 0-2 (photos+ανακοίνωση)

16176165_10202539007473422_1984961260_n

Ξεκίνημα με το δεξί στο 2017 για τον Κεραυνό Επισκοπής, που επικράτησε με σκορ 2-0 του Ατρομήτου και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα παρουσιάστηκε πιο έτοιμη στο σημερινό παιχνίδι, είχε περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της και δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Άκη Νικολαΐδη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους “κυανόλευκους”.

Ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι και για τον Ισαάκ Τεπετό, ο οποίος επέστρεψε στην Ημαθία για λογαριασμό του Ατρόμητου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των “κυανολεύκων”. Από την άλλη πλευρά, την τιμητική του είχε ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 8 μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα, πραγματοποιώντας παράλληλα την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Κεραυνού.

16215885_10202539008193440_1911185025_nΤο ίδιο ισχύει και για τον Χάρη Συμεωνίδη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 62′ (επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους επίσης μετά από 8 μήνες, καθώς μετακόμισε στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους) ενώ πρώτη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Αντώνης Καρυπίδης (μπήκε στο 74′ στη θέση του Γκελοσάνι) μετά την επιστροφή του από τον 6μηνο δανεισμό του στην ΑΕ Χαρίεσσας.

Η φάση όμως που στιγμάτισε τη σημερινή αναμέτρηση σημειώθηκε στο 58′ όταν ο Ευθύμης Μπουρνάζης βγήκε εκτός της γραμμής του άουτ σε μια διεκδίκηση, όμως εκεί είχε τοποθετηθεί μια μικρή εστία προπόνησης, με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και να επέμβει άμεσα ο γιατρός (μια ακόμη φορά που χρειάστηκε στα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας…) για τις πρώτες βοήθειες. Ο ίδιος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας για να του τοποθετηθούν ράμματα, αλλά και να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς η σύγκρουση με το σίδερο ήταν σφοδρή.

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Κεραυνός πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα, ώστε να απειλήσει την εστία του Νικολαΐδη. Με κύριο μοχλό τους Γιαουτζή και Ουέλινγκτον, η μπάλα κινήθηκε αρκετά στον άξονα αλλά και περιφερειακά της άμυνας του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα να βγουν αρκετές πάσες στην πλάτη και να δημιουργηθούν καταστάσεις.

Στο 19′ ο Μπουρνάζης βγήκε απέναντι από τον νεαρό πορτιέρο ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ στο 32′ ήταν η σειρά του Παραστατίδη να βρεθεί σε θέση βολής, όμως ο Νικολαΐδης είπε όχι στον επιθετικό του Κεραυνού.

16237742_10202539007193415_545769620_nΤέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ, για να κλείσει το ημίχρονο με μια ακόμη καλή στιγμή από πλευράς “κοκκινόμαυρων”, σε σουτ του Ουέλινγκτον από μακρινή απόσταση.

Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανασταλτική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτηθούν αρκετά οι Ζερδαλής και Τεπετός.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κεραυνός ξεκίνησε να πιέζει και πάλι, μία πίεση που απέφερε καρπούς στο 59′ όταν ο Μπουνράζης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Παραστατίδης με κεφαλιά σημάδεψε τα δίχτυα του Νικολαΐδη, “λύνοντας τον γόρδιο δεσμό” για τους φιλοξενούμενους.

Στο 58′ άπαντες “πάγωσαν” με το χτύπημα του Μπουρνάζη στη μικρή εστία που βρισκόταν εκτός της γραμμής του άουτ και το παιχνίδι διακόπηκε για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό αγώνα.

Στο 73′ ο Παραστατίδης είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι, όμως ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση το πέτυχε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Ουέλινγκτον βρήκε με κάθετη πάσα τον σκόρερ και ο έμπειρος φορ (έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα) με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 0-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μανιόπουλος (46′ Λιλιόπουλος), Μουρατίδης, Παγγούρας, Κωστογλίδης, Βοργιατζίδης, Δημητριάδης, Δαλήγγαρος, Τσιολάκης (70′ Αρβανιτίδης), Ζερδαλής, Τεπετός.

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Παπαδόπουος, Ορφανίδης, Μπλούκας, Βοτάρης, Γιαουτζής, Γκελοσάνι (74′ Καρυπίδης), Μπουρνάζης (62 λ.τ. Συμεωνίδης) Ουέλινγκτον (85′ Ουρούτσι), Παραστατίδης

Ανακοίνωση του Ατρόμητου Διαβατού

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Διαβατού εύχονται περαστικά στον Ευθύμη Μπουρνάζη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο 58ο λεπτό της σημερινής αναμέτρησης. Να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους και να είναι αυτός ο τελευταίος τραυματισμός στην καριέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected