Football League

Ένα πραγματικό ντέρμπι! (photos)

Mantzis-IraklisΒαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο ντέρμπι Κισσαμικός και ΑΟ Χανιά. Γκολ δεν σημειώθηκε αλλά… όλα τα υπόλοιπα ήταν άψογα στο γήπεδο Περιβολίων, με κερδισμένο το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο ΑΟΧ συνεχίζει έτσι από την πλευρά του το σερί των θετικών αποτελεσμάτων, έχοντας πλέον 7 βαθμούς στα τρία τελευταία ματς που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο Σάκης Παπαβασιλείου. Από την άλλη, ο Κισσαμικός μένει για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, παρόλα αυτά μετρά τρεις ισοπαλίες σερί.

Το παιχνίδι είχε καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ουσιαστικά από δύο “πολύ καλές” για τον Κισσαμικό και τον ΑΟΧ. Σίγουρα, καλύτερη φάση για τον τυπικά φιλοξενούμενο Α.Ο. Χανιά είναι αυτή του α’ ημιχρόνου και ειδικότερα στο 36’, με τον Βαρούχα να βρίσκεται απέναντι από τον Λαζαρίδη αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει. Στην επανάληψη, ο Κισσαμικός είχε δύο πολύ καλές φάσεις, στο 46’ με το σουτ του Ποκόνγκ που πέρασε άουτ και στο 66’ από το πλασέ του Μάντζη, με τον Αθανασίου να μαζεύει.

Τελευταία καλή φάση στο ματς για τον ΑΟΧ, αυτή του 81ου λεπτού, με τον Αποστολόπουλο να πλασάρει λίγο έξω από δεξί δοκάρι του τέρματος του Λαζαρίδη, με τους παίκτες του Κισσαμικού να διαμαρτύρονται για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του Τσουκάνη στον Παντελάκη.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Γκούμας (85’ Γιαλούσης), Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ (78’ Θέος), Κίκε (67’ Βλάχος), Μάντζης.

Α.Ο. Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Ντούμος (62’ Ρούνει Εβά), Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Σταματής (79’ Μηλιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected