Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”!

DSCN4057

Δύο προσθήκες ολοκλήρωσε σήμερα (23/1) ο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά, με συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης, απέκτησε τον Κώστα Ντέλλα, που αγωνίστηκε μέχρι πρόσφατα στον Κεραυνό Επισκοπής, από τον οποίο αποχώρησε όντας πρώτος σκόρερ (μέχρι στιγμής φέτος) και στις δύο σεζόν που φόρεσε την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Ο 27χρονος επιθετικός, από τους ελάχιστους Ημαθιώτες επιθετικούς που έχουν τόσο ανεπτυγμένη την αίσθηση του γκολ και μπορούν ταυτόχρονα να βοηθήσουν και σε άλλους τομείς επιθετικά, είναι το σπουδαίο deal των “κιτρινόμαυρων” για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Παίκτης του ΓΑΣ θα είναι και ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από 6 μήνες, στους οποίους αγωνίστηκε στην Κ19 του Αιγινιακού.

O 17χρονος (14/06/1999) μεσοεπιθετικός είναι η τέταρτη μεταγραφή της ομάδας τον Γενάρη, μετά τους Ανδρέα Ορφανίδη από τον Κεραυνό Επισκοπής και Δημήτρη Πρόιο από τον Φίλιππο Σταυροδρομίου Πέλλας

XATZH

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected