Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακό το τοπικό ντέρμπι, με δύο ανατροπές!

IMG_5832-604x279Οι στημένες φάσεις έκριναν το ντέρμπι, υπέρ του Νέστου που είχε πάθος, ένταση και ρυθμό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Όπως αναφέρει η proininews, ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά, είχε τον έλεγχο του αγώνα ενώ η ομάδα της Χρυσούπολης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο μέρος.

Ο Ντενίς Μενίκου και ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης ήταν τα πρόσωπα της νίκης για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη. Ο πρώτος στο ντεμπούτο του ήταν εξαιρετικός και δημιούργησε όλα τα γκολ. Ο δεύτερος που πέρσι δεν πήρε ούτε μια συμμετοχή με τον ΑΟΚ, πέτυχε 2 από τα 3 γκολ του Νέστου και μάλιστα το δεύτερο στο 90ο λεπτό, που ήταν και το καθοριστικό.

Ο νέος ΑΟΚ παρουσιάστηκε με πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος. Ο Τέλλος ήταν κορυφαίος, ενώ και ο Κεφαλάς ήταν η ήρεμη δύναμη στη μεσαία γραμμή, όπου αγωνίστηκε μαζί με τον δραστήριο Σταματόπουλο.

Εν ολίγοις, το ντέρμπι ήταν… ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης και μάλιστα με πολύ κόσμο στις κερκίδες.

Το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

Νέστος: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μαρκάκης Δ. (84′ Μπουλγούρας), Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής, Λάσπατζης, Βαλαβανόπουλος, Κοντογιάννης (33′ Φαμπιόλ), Μενίκου, Μιχαλάκης (85′ Τσάκωνας).

Καβάλα : Αθανασίου, Κεφαλάς (90′ Προύντζος), Κυριακίδης, Τέλλος, Τουμανίδης, Σταματόπουλος, Ζυγκερίδης, Μπλιός (64′ Πτηνόπουλος), Παναγιωτόπουλος (77′ Τζιτζιφάκος), Λίτσκας, Μπαντάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected