Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο επόμενος σταθμός του Περικλή Βελλίνη;

Σε συμφωνία με τον Περικλή Βελλίνη έχει έρθει ο Εργοτέλης, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε στην ομάδα ο Δημήτρης Κοιλιάρας.

Γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου 1993, ο Περικλής Βελλίνης μπορεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, αλλά και στα άκρα, ενώ έχει έφεση και στο σκοράρισμα. Ξεκίνησε στους Κ20 του Άρη, ακολούθησε η μετεγγραφή του στον Μακεδονικό και από εκεί στο Μακροχώρι.

Από το 2013 αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα, είναι 22 ετών, κατά την περυσινή περίοδο είχε μια γεμάτη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ και πέτυχε 3 γκολ. Την περίοδο 2014-15 αγωνιζόταν στoν βόρειο όμιλο της B’ Εθνικής και είχε πετύχει 3 γκολ πάλι με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά ήταν παίκτης της Σπάρτης από την οποία έμεινε ελεύθερος, έχοντας 11 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Σύμφωνα με το grandsport, ο Βελλίνης αναμένεται να είναι και η τελευταία μετεγγραφή στην οποία προχωρά ο Εργοτέλης, εκτός και αν στο υπόλοιπο της περιόδου βρεθεί κάτι “εξαιρετικό” όπως χαρακτηρίζεται. Το νέο απόκτημα της κρητικής ομάδας, θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του από την 18η αγωνιστική και μετά, οπότε και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δεν θα μπορεί δηλαδή ο Σούλης Παπαδόπουλος να τον υπολογίζει για τα ματς με Ρόδο και ΠΟΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected