Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανυπέρβλητο εμπόδιο οι Μαύροι Αετοί!

Σε ένα βαρύ και γλιστερό αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου τρεις μόλις μέρες μετά την κοπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ρήγας Φεραίος δεν είχε σήμερα (25/1) τις ιδέες και τη δύναμη να δημιουργήσει ποδόσφαιρο απέναντι στην καλοστημένη ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου κολλώντας στο μηδέν (0-0) για πρώτη φορά ύστερα από τέσσερις μήνες.

Κούραση, αντίπαλος και το βαρύ λόγω βροχής που είχε προηγηθεί αλλά και το ψιλόβροχο που έριχνε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο τερέν εμπόδισαν τους Κυανόλευκους να συνεχίσουν το… showtime στο Βελεστίνο με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να κλείνει σήμερα (25/1) τον πρώτο γύρο με λευκή ισοπαλία (0-0) απέναντι στους νεανικούς Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου Νομού Τρικάλων οι οποίοι παλεύουν για τη σωτηρία τους.

Ο Ρήγας σπατάλησε ένα ημίχρονο έχοντας ως καλύτερες στιγμές δύο προσπάθειες, με πλασέ από το όριο της περιοχής του Αλεξίου στο 10′ και δυνατό σουτ από την περιοχή του Κιπτίου στο 27′ που κατέληξαν άουτ. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε πιο επιθετικός με τη μεγάλη φάση να έρχεται στο 74′ όταν ύστερα από σέντρα του Λάμπρου από αριστερά και τακουνάκι του Βουραζέρη, ο Σέττος από θέση λίγο πλάγια αριστερά στην περιοχή πέρασε και τον Θεολόγη αλλά το πλασέ που επιχείρησε με το αριστερό κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Δύο επικίνδυνες στιγμές για τους Μαύρους Αετούς στην επανάληψη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο mousikovagoni.com

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Γεωργατζής, Αλεξίου (86′ Τσελεπής), Μπόρας (54′ Λάμπρου), Κιπτίου, Γκίκας, Σέττος, Τζοβάρας

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Μανούρας): Θεολόγης, Τεντουλούρης, Τσιγάρας, Αετόπουλος, Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Ιωάννου (63′ Καραστέργιος), Ψύρρας (86′ Φλιούκας), Τσιώλης, Γόρδιος (73′ Σιαμπάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected