Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Δεύτερη συνεχόμενη μεστή εμφάνιση από τον “δικέφαλο”! Tι δήλωσε ο Δημήτρης Μεληκιώτης

Στον βούρκο της Λιβαδειάς η ΑΕΚ βγήκε… καθαρή. Με γκολ του Μπακασέτα μετά από ασίστ του Μελικιώτη (στο ντεμπούτο του), οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Ο αγωνιστικός χώρος σε πολλά του σημεία είχε μαζέψει μπόλικο νερό, έχοντας ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναλωθούν σε παιχνίδι με βαθιές μπαλιές, ενώ στο χώρο του κέντρου κυριαρχούσαν οι δυνατές μονομαχίες.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και το κατάφερε εν μέρει στο πρώτο τέταρτο του ματς. Είχε δε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να πετύχει το εκτός έδρας γκολ που επιθυμούσε.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Βούρος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Σένκα (54’ Μιλιάζες), Τόπι (70’ Καλτσάς), Μεντί, Μάγκας, Σουμπίνιο (58’ Γιουσούφ), Βασιλείου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας (19’ Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (84’ Μπακάκης), Βάργκας (65’ Μελικιώτης), Μπακασέτας.

Δηλώσεις Μεληκιώτη

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ στη Βοιωτία, η οποία συνδυάστηκε με δική του ασίστ, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μεληκιώτης.

Χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό αλλά και την ασίστ που έδωσε στον Τάσο Μπακασέτα δήλωσε ο Δημήτρης Μεληκιώτης. Ο νεαρός εξτρέμ, μιλώντας στο Cosmote Sport, δήλωσε ευχαριστημένος από το ντεμπούτο του και τόνισε πως πρέπει να συνεχίσει την δουλειά προκειμένου να καθιερωθεί.

«Είμαι χαρούμενος που βοήθησα στο ντεμπούτο μου κι έδωσα την τελική πάσα. Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος όμως όλοι παλέψαμε. Δώσαμε το 100%, προσπαθήσαμε πολύ και πήραμε τη νίκη. Σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ πάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και προσπαθώ να δουλεύω συνέχεια».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected