Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Κέρκυρα ο Ημαθιώτης Παπαστεργίου!

Μια νέα ποδοσφαιρική στέγη απολαμβάνει από σήμερα ο Γιώργος Παπαστεργίου!

Ο 24χρονος (31/05/1992) Ημαθιώτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τον οποίο αγωνίστηκε φέτος σε 9 παιχνίδια στη Γ Εθνική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, ο Γιαννακοχωρίτης ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα (27/1) στην Κέρκυρα για να πραγματοποιήσει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Κρόνο Αργυράδων, που αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική που μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕ Λευκίμμης.

Η ομάδα του νησιού, Κυπελλούχος πέρσι και αήττητη φέτος, έκανε ένα σπουδαίο deal χάρη σε προσωπικές ενέργειες του προέδρου, Γιάννη Καραϊσαρλή ο οποίος και χρεώνεται τη σημαντική μεταγραφική επιτυχία.

Πριν τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο 24χρονος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού (2014 έως 2016 με 41 συμμετοχές και 9 γκολ), του Εθνικού Σιδηροκάστρου στη Γ Εθνική (από τον Γενάρη του 2013 έως το καλοκαίρι του 2014 με 32 συμμετοχές και 8 γκολ), της Ζακύνθου (ένα εξάμηνο από το καλοκαίρι του 2012 με 9 συμμετοχές και 2 γκολ) αλλά και του Αετού Σκύδρας.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected