Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οριστικό με Ασημάκη

Τα πράσινα θα φορά πλέον ο 27χρονος μέσος, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Πέτρου Τσιγκούλη.

Επιπλέον ένα «όπλο» πρόσθεσε στη μηχανή της η Θύελλα Ραφήνας, η οποία προετοιμάζεται καταλλήλως προκειμένου να κορυφώσει την προσπάθειά της για εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, στη διάθεση του Πέτρου Τσιγκούλη βρίσκεται, πλέον, ο Λευτέρης Ασημάκης, ο οποίος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Λεκανοπέδιο μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου. Ο 27χρονος μέσος αγωνίστηκε την περασμένη διετία με επιτυχία στον ΑΟ Καβάλα, ενώ το καλοκαίρι υπέγραψε στον Νέστο Χρυσούπολης. Ωστόσο, ένας τραυματισμός στον αστράγαλο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 3η αγωνιστική, δεν του επέτρεψε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Να αναφερθεί, επίσης, ότι ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ολυμπιακό, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Θρασύβουλο, Αθηναϊκό, ΠΑΟ Ρουφ, Εθνικό Αστέρα και Μανδραϊκό.

Το δελτίο του Λευτέρη Ασημάκη αναμένεται να εκδοθεί από Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν να συμπεριληφθεί στα πλάνα για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Ρόδο, εφόσον βέβαια ο προπονητής του το κρίνει απαραίτητο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected