Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Στα κιτρινόμαυρα ο Παναγιώτης Καλφούντζος!

Στοχευμένη είναι μέχρι στιγμής η ενίσχυση της Νέας Γενεάς Νικομήδειας κι αυτό γιατί προπονητής και διοίκηση έχουν εντοπίσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται προσθήκες η ομάδα.

Για το λόγο αυτό και με στόχο να υπάρξει ένας ακόμη παίκτης με ευχέρεια στον χειρισμό της μπάλας, οι “κιτρινόμαυροι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Παναγιώτη Καλφούντζο, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, με τον οποίο σημείωσε 2 τέρματα στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο 22χρονος (11/10/1994) μέσος έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΣ Πατρίδας, Αχιλλέα Νεοκάστρου, Μακροχώρι, Λεβαδειακό Κ20 και ΑΕΠ Βέροιας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νέας Γενεάς, μίλησε στο SportsUp για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη αλλά και για τους στόχους του συλλόγου.

Αναλυτικά :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος σε μια ιστορική ομάδα όπως η ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και να δικαιώσω τον προπονητή μου και πολύ καλό μου φίλο Γιώργο Ευτηριάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected