Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις! (photos)

Ακόμα μια νίκη πέτυχε σήμερα (29/1) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας η οποία επιβλήθηκε με 3-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη επικράτησε στο ρελαντί της ηπειρώτικης ομάδας και έφτασε έτσι τους 40 βαθμούς παραμένοντας στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με λάσπη λόγω της κακοκαιρίας των προηγουμένων ημερών το γήπεδο της Φιλιππούπολης με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει τρία τέρματα, να έχει και ένα δοκάρι, όπως δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο. Καλύτερη η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, είχε την κατοχή, την υπεροχή και πέτυχε τρία τέρματα.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Διβανές (64′ Σουλίδης), Καρακατσάνης (70′ Κυριάκος), Σαχινίδης, Πέντα (81′ Καμπέρης), Μηνάς.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσος (70′ Τσιφλίδης), Άτσκα (84′ Χαριτόπουλος), Μπαστάνης (89′ Καρατζάς), Μπαλογιάννης, Κουμπής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected