Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρχισε να παίρνει μπρος!

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στην επανάληψη, ο Εργοτέλης συνέχισε την αντεπίθεση του και επικράτησε με 0-3 επί της Ρόδου για την 17η αγωνιστική της Γ Εθνικής, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ιωνικό!

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία και το γκολ. Στο 6’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Στεφανίδη, όμως ο Βασιλειάδης έδιωξε σε κόρνερ και στο 22’ ο Εργοτέλης μετά από φάουλ του Λεάλ, ο Μισέλ με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με σέντρα-σουτ του Ευγενικού να απειλήσουν όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Εργοτέλης πίεσε και απείλησε αρχικά στο 40’ με σουτ του Σερτζίνιο το οποίο πέρασε άουτ, και στο 42’ με τον Κατσικοκέρη που και εκείνος με τη σειρά του δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά και κατάφερε μόλις στο 50’ να ανοίξει το σκορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λεάλ που κατέληξε στο βάθος της εστίας της ομάδας της Ρόδου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να «αντιδράσουν» και στο 52’ με εκτέλεση φάουλ του Κουρούπη προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά ο Βασιλειάδης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 64’, σε μία φάση διαρκείας, ο Εργοτέλης διπλασίασε τα τέρματα του με τον Λεάλ να εκτελεί το κόρνερ, τον Μπάτζιο να σουτάρει και τον Καϊμακαμούδη να ευνοείται από τις κόντρες και με πλασέ από κοντά να κάνει το 0-2.

Συνθέσεις

Ρόδος: Πάππος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Μοσχάκης(59’ Χατζηλιόντας), Κασαπάκης(84’ Τζιβίλογλου), Ανδρίκος, Κωνσταντίνου, Κουρούπης, Ευγενικός, Στεφανίδης(75’ Ιμεραλιλάι), Τορεζάνι

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Λεάλ(88’ Μανουσάκης), Μισέλ, Γκοτσούλιας(46’ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Νικολακάκης, Τζανής, Μπάτζιος, Νιάρος, Μίνγκας(56’ Καϊμακαμούδης), Σερτζίνιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected