Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Ατρόμητος Διαβατού 1-2

Ούτε σήμερα κατάφερε η Ποντιακή Νεολαία Αράχου να πάρει τη νίκη, παρά το γεγονός πως δημιούργησε τις προϋποθέσεις. Σπουδαία ανατροπή ο Ατρόμητος, που σημείωσε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη.

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη… Τελευταία νίκη της ομάδας ήταν αυτή στο Μακροχώρι, στις 8/10/2016 για την 5η αγωνιστική και έκτοτε μετρά 9 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, 8 από τις οποίες γνώρισε την ήττα!

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων και μάλιστα αποχώρησαν από τον Άραχο με τρεις βαθμούς στο…σακούλι, που φέρνει την ομάδα του Διαβατού στην 7η θέση με 20 βαθμούς.

Οι “μπλαουγκράνα”, ενισχυμένοι και με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Παπακωνσταντίνου και Μπόσκος από την ΑΕ Αλεξάνδρειας αλλά και ο Σενεγαλέζος Σόου από τον ΠΑΣ Πρέβεζα) και με τον Μάριο Αργυρόπουλου σε πολύ καλή μέρα (για άλλη μια φορά), ξεκίνησαν φουριόζοι και έδειξαν από την αρχή πως ήθελαν περισσότερο το τρίποντο.

Γκολ και σήμερα για τον “Ρομάριο” αλλά δεν έφτανε για την ομάδα του

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν στο γκολ στο 15ο λεπτό, χάρη στην πολύ καλή προσπάθεια του Αργυρόπουλου, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή από αριστερά και με δυνατό σουτ, νίκησε τον Νικολαΐδη για το 1-0.

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων δεν σταμάτησε εκεί και με εκφραστή τον πρώην παίκτη του Μακροχωρίου και της Ακαδημίας Βέροιας, έφτασε τουλάχιστον τρεις φορές ακόμη κοντά στο δεύτερο γκολ.

Το ρευστό 1-0 όμως έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, για να οδηγηθούμε στο δεύτερο μέρος, όπου ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και τους αποσυντόνισε με δύο γρήγορα γκολ.

Αρχικά στο 49′ όταν ο Μουράτι προσπάθησε να διώξει, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Μπεκτά, με τον διαιτητή της συνάντησης να υποστηρίζει πως ήταν παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες για την υπόδειξη του ρέφερι κ. Γιοβανόπουλου, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε και ο Κώστας Παγγούρας, που ανέλαβε την εκτέλεση, έφερε το ματς στα ίσια.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, σε μια ανύποπτη φάση στο 58ο λεπτό, μετά από ένα γέμισμα από το κέντρο, ο προωθημένος Μουρατίδης πρόλαβε την έξοδο του Γιαβάση και με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αργά και βασανιστικά στα δίχτυα, για να σφραγιστεί έτσι η ανατροπή στο σκορ.

Ακολούθησε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αλλάξουν τη μοίρα τους, με την πιο μεγάλη ευκαιρία να σημειώνεται στο 80′ μετά από δυνατό σουτ του Αργυρόπουλου που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παύλου Ζερδαλή με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μαργαρίτη

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Μπόσκος, Μπεκιαρίδης, Μουράτι, Καϊρακλίδης, Αργυρόπουλος Μ., Σόου, Παπακωνσταντίνου, Μπακιρτζής, Αραμπατζής

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μανιόπουλος, Μουρατίδης, Κωστογλίδης, Παγγούρας, Δαλήγγαρος, Δημητριάδης (46′ Κλάψης), Γκιάλπης, Λιλιόπουλος, Τσιολάκης (46′ Ζερδαλής), Τεπετός (75′ Αρβανιτίδης).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου

Η διοίκηση της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου εκφράζει τη βαθιά της λύπη και την οδύνη της για τον χαμό της μητέρας του Δημάρχου της περιοχής μας, κ. Παναγιώτη Γκυρίνη. Οι σκέψεις μας είναι στους οικείους της, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected