Super League 1

Κάτι παραπάνω από…περίπατος! (vid)

Με τον Ρόναλντ Βάργκας να κάνει ματσάρα, αλλά μοιραία τα φώτα να πέφτουν στον Αραούχο, ο οποίος έκανε… εξαιρετικό ντεμπούτο σκοράροντας δύο φορές, η ΑΕΚ επικράτησε 6-0 του Λεβαδειακού και πήρε εύκολη πρόκριση για την επόμενη φάση. Μπακασέτας, Βάργκας, Κολοβέτσιος και Γαλανόπουλος τα άλλα γκολ της υπέροχης Ένωσης του Χιμένεθ.

Με τον Αραούχο βασικό και με τον ενθουσιασμό να είναι έκδηλος, η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι για τον επαναληπτικό του 1-0 της Λιβαδειάς κόντρα στον Λεβαδειακό. Όπως εκεί, έτσι και στο ΟΑΚΑ, ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ στο 21’ για να κάνει ακόμα πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα του Χιμένεθ. Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 28’, ήρθε και το πρώτο γκολ από τον Αραούχο με κεφαλιά. Το 2-0 αλλά και η εικόνα που έβγαζαν οι «κιτρινόμαυροι» στο χορτάρι άφηνε απόλυτα ικανοποιημένο τον κόσμο στο πρώτο μέρος.

Στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ. Χωρίς να ρίξει στο ελάχιστο την απόδοσή τους και με τον Αραούχο να σκοράρει και πάλι η Ένωση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Βάργκας πέτυχε ένα ακόμα τέρμα για να κάνει το 4-0 και να δείξει πως τα πράγματα έχουν για τα καλά αλλάξει. Ο Κολοβέτσιος έκανε το 5-0 ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το κερασάκι στην τούρτα για την Ένωση έβαλε ο Γαλανόπουλος, λίγο μετά την στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (69’ Γαλανόπουλος), Βάργκας, Μπακασέτας, Πατίτο (60’ Αϊντάρεβιτς), Αραούχο (80’ Γιαννούτσος).

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μάγκας, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (55’ Νιασέ), Ζεζίνιο, Λάτσι (60’ Τόνι Σίλβα), Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Βασιλείου.

δείτε βίντεο του αγώνα στο instasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected