Football League - Μεταγραφές

Μια ντουζίνα μεταγραφές!

Πλήρης ανανέωση κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τον Αχαρναϊκό, που προχώρησε σε 12 μεταγραφές τις οποίες και ανακοίνωσε επίσημα.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους Οδυσσέα (Ντιν) Γαρδικιώτη (09/09/1994, τερματοφύλακας) ως ελεύθερος, Φώτη Σταματόπουλο (22/04/1998, τερματοφύλακας) από τον Αστέρα Βάρης, Τζεζιρί Ταρέκ (31/01/1990, μέσος) από τη Γαλλική Φρέους Σεντ Ραφαέλ Β, Έντγκαρ Μαρσελίνιο (10/09/1984, μέσος) ως ελεύθερος, Μάρτινς Ράνιελσον (05/05/1992, αμυντικός) από την Γκοϊοάνινα, Αντρέα Μεζίνι (01/05/1997, επιθετικός) από την Κ20 του Ηρακλή, Γιώργο Τσαλικίδη (27/10/1999, μέσος) που προωθήθηκε από την Κ19, Αριστομένη Χαραλαμπόπουλο (24 ετών, αμυντικός) από τον Αστέρα Αρφαρών και Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη (11/10/1993, μέσος) από τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ένα ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο ρόστερ συνεχίζει ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την πορεία του στο Πρωτάθλημα της «Stoiximan.gr – Football League»! Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει και ενταχθεί ήδη στο ρόστερ υπό τις οδηγίες του Milos Kostic.

Δύο νέοι γκολκίπερ εντάσσονται στο δυναμικό του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, ο 23χρονος Οδυσσέας Γαρδικιώτης και ο 19χρονος Φώτης Σταματόπουλος που θα φυλάνε τις εστίες της ομάδας μαζί με τον Δαμιανό Ψύχο.

Νέα δυναμική στην ομάδα θα δώσουν ο 27χρονος Γάλλος Μέσος Jaziri Tarek, ο 32χρονος Μέσος Πορτογάλος Edgar Carvalho Figueira Marcelino, ο 25χρονος Αμυντικός Βραζιλιάνος Martins Da Silva Ranielson, ο 20χρονος Επιθετικός Mezini Andrea, ο 18χρονος Αμυντικός Γιώργος Τσαλικίδης, ο 24χρονος Αμυντικός Αριστομένιος Χαραλαμπόπουλος και ο 24χρονος Αμυντικός Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης.

Στο ρόστερ εντάσσονται επίσης τρεις αθλητές από τις Ακαδημίες του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ που έχουν ήδη διαγράψει αξιόλογη πορεία. Οι αμυντικοί Δημήτρης Καρδάσης, Νίκος Τζανέτος και Γιώργος Καλαμιώτης που μέχρι πρότινος ενίσχυαν την Ομάδα Νέων (Κ20) του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κλήμης Κολιός καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ τονίζοντας πως στόχος όλων είναι να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά κυρίως να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια από την πρώτη ημέρα!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected