Κατηγορίες
Διαιτησία

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κουρομπύλια και Μήτση!

Η Χρυσούλα Κουρομπύλια και η Ευθαλία Μήτση συμπεριλήφθηκαν από την FIFA στις υποψηφιότητες για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2019.

Η κ. Μήτση επελέγη στις 45 υποψήφιες διαιτητές και η κ. Κουρομπύλια στις 88 βοηθούς διαιτητή και αμφότερες θα παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων και διεθνών αγώνων μέχρι την τελικές επιλογές της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το τουρνουά της Γαλλίας.

Δήλωση ΚΕΔ

«Θερμά συγχαρητήρια στην Θάλια και στην Χρύσα για την επιτυχία τους, που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και της αφοσίωσής τους στη διαιτησία.

Η επιλογή τους στις υποψηφιότητες για το Μουντιάλ 2019, αποδεικνύει ότι όποιος λειτουργεί με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, αργά ή γρήγορα επιβραβεύεται. Είμαστε δίπλα τους και ευχόμαστε να βρίσκονται και εντός της τελικής επιλογής για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος συγκαταλέγεται στην προεπιλογή του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στο πρόσωπό τους, οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές δείχνουν την εκτίμησή τους στην ελληνική διαιτησία και αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι χρήσιμο να αξιολογηθεί εκ μέρους της ποδοσφαιρικής οικογένειας, καθώς επίσης της κοινής γνώμης.

Σταύρος Τριτσώνης
Μιχάλης Κουκουλάκης
Δημήτρης Καλύβας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected