Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας : “Απαράδεκτο!”

Η διοίκηση της Δόξας Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγη ώρα, με την οποία καταδικάζει τις ύβρεις μερίδας φιλάθλων προς συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Προσκυνητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Γ.Σ.Δόξα Δράμας επισημαίνει στους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας ότι θεμελιώδης αρχή λειτουργίας της υπάρχουσας διοίκησης είναι η υποδειγματική συμπεριφορά και η οικογενειακή ατμόσφαιρα στον σύλλογο μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ως εκ τούτου μεμονωμένες συμπεριφορές <<φιλάθλων>> μας οι οποίοι εξύβριζαν σχεδόν από την αρχή του αγώνα με την Δόξα Προσκυνητών ποδοσφαιριστή μας,θεωρούνται απαράδεκτες και κατακριτέες..

Η ομάδα μας είναι στην πρώτη θέση σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και δεν πρέπει ,ούτε θα επιτρέψουμε σε κανένα να χαλάσει το Άριστο κλίμα στις τάξεις του συλλόγου.

Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους οπαδούς μας να απομονώσουν τέτοια κρούσματα υβριστικής συμπεριφοράς σε παίκτες μας..

Παράλληλα η διοίκηση θα φροντίσει να πάρει τα μέτρα που χρειάζονται ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο γήπεδο μας η όπου αγωνίζεται η ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected