Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η τελευταία (ή μήπως όχι;…) μεταγραφή!

Στον Αιολικό έχουν εντοπίσει τις περιορισμένες λύσεις στο ρόστερ και θεώρησαν εκ των πραγμάτων πως είναι αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με το sportlesvos.gr, για το λόγο αυτό και προχώρησαν στην απόκτηση του Ανδρέα Ντάμπου, γνωστού στη Λέσβο από το διπλό πέρασμά του από την ΑΕΛ Καλλονής.

Ο 26χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τους Καλλονιάτες πριν λίγες εβδομάδες, διατηρώντας ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον πρόεδρο του Αιολικού, Γιάννη Μανούσο. Η συμφωνία των δύο πλευρών οριστικοποιήθηκε και αυτή την ώρα ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πολλαετίδη. Προηγούμενες ομάδες του Ντάμπου, τα Λουκίσια Ευβοίας, ο Φωκικός και ο Κανάρης Νενήτων, χωρίς πάντως να έχει πολλά ματς στα πόδια του, με εξαίρεση το διάστημα που αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα της Άμφισσας, αλλά και πέρυσι στη γειτονική Χίο.

Η διοίκηση των Μυτιληνιών προσπαθεί πάντως να φέρει εις πέρας και μια ακόμα μεταγραφή, αφού το ρόστερ “φωνάζει” πως χρειάζεται ενίσχυση. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί πια στην επίθεση και πρώτος στόχος είναι ένας ακόμα πρώην παίκτης της ΑΕΛΚ που αποχώρησε πολύ πρόσφατα από την ομάδα της Καλλονής. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Χιντασέλι, τον πρώην στράικερ του Άρη και της Δόξας Δράμας, που αγωνίζεται και στα άκρα, με τον οποίον πληροφορίες αναφέρουν ττως γίνονται συζητήσεις για να αγωνιστεί στον Αιολικό.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ω και παρουσιαζόταν αρχικά δύσπιστος, έχοντας άσχημε εμπειρίες από τη Λέσβο και το πώς αντιμετωπίστηκε στην ΑΕΛΚ, εμφανίζεται πλέον πιο διαλλακτικός. Η διοίκηση του Αιολικού, με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Πολλαετίδη, προσπαθούν να ολοκληρώσουν και αυτή τη μεταγραφή, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένουν την οριστικοποίησή τους μέχρι και αύριο Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι ο Χιντασέλι έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του έως και τις 10 Φεβρουαρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected