Γ Εθνική / Τοπικά

Το…ηφαίστειο της Σαντορίνης! (vid)

Αήττητο ήταν και πάει! Από σήμερα (5/2) δεν υπάρχει ομάδα στη Γ’ Εθνική που να προχωρά χωρίς ήττες, αφού οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού υποχρέωσαν τους συναδέλφους τους στον Ιωνικό να αποχωρήσουν για πρώτη φορά με σκυμμένα κεφάλια από αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας ακόμη μία νίκη που θα γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου!

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο, οι νησιώτες επικράτησαν με 1-0 του Ιωνικού, στις τάξεις του οποίου βλέπουν πλέον την παρουσία στην κορυφή να τίθεται υπό αμφισβήτηση. Κεντρικό πρόσωπο είναι, βέβαια, ο Αντώνης Γιόνδης, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του, κάτι που είχε κάνει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς.

Ήταν το 70′, σε ένα χρονικό σημείο όπου οι γηπεδούχοι του Μανόλη Παπαματθαιάκη είχαν ανεβάσει στροφές, όταν ο Φύτρος εκτέλεσε κόρνερ και ο έμπειρος φορ πήδηξε πιο ψηλά από όλους, για να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παναγόπουλου.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο pamebala.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Πέκα, Μποτωνάκης, Μπακάλης, Λούκας, Καλαγκάνης, Φύτρος, Λαζαρίδης (56′ λ. τρ. Γιόνδης), Περιάλης, Ζώνας (87′ Παπίτσας), Κριτσας

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Παντελίδης (65′ Καραλής), Μεϊμάρογλου, Προβατίδης, Κρητικός, Μαρής, Σικαλιάς, Σιμιτσής, Σαπαλίδης, Μάνιας, Αργυρίου.

SportalTV sportaltv

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected