Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρομερό ματς στο “Οικονομίδειο”!

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ο Ιάλυσος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (έχανε 0-2 στο ημίχρονο) ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Άγιο Ιερόθεο στο «Οικονομίδειο» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι πετυχαίνοντας δύο πολύ γρήγορα γκολ στο 3΄ και στο 16΄. Στη συνέχεια ο Ιάλυσος ανέβηκε δημιούργησε κάποιες φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν εξαιρετικοί παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και μειώνοντας το σκορ αρκετά γρήγορα στο 55΄ με τον Καρπαθάκη. Στη συνέχεια η υπεροχή της ομάδας μας συνεχίστηκε φτάνοντας και στην ισοφάριση με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρεκλείτη στο 77΄.

το φιλμ της αναμέτρησης στο news12.gr

Συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης, Ρίκκα, Καρπαθάκης (72΄ Κρεκούκιας), Αλιατίδης, Μπαρόζο, Νυφαδόπουλος (49΄ Αχείμαστος)

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης (86΄ Γκετσεντζόγλου), Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλη, Δάρρας, Γκουτσούλας (78΄ Καφαλίδης), Καραμέρης, Γούλας, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (58΄ Λέσι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected