Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Θέλει δύο πρώην του ΟΦΗ!

Μια σημαντική, διπλή μάλιστα, μεταγραφική κίνηση προσπαθεί να κάνει ο Εργοτέλης, ο οποίος θέλει να αποκτήσει από τον ΟΦΗ τους Αντώνη Μπουρσέλη και Κέβι Χίζι, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι πολλές για την ολοκλήρωσή της…

Σύμφωνα με το grandsport, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, καθώς ο μεν Χίζι δείχνει να είναι στις πρώτες «εφεδρείες» του Ομίλου, κάτι που φαίνεται από τον όλο και αυξανόμενο χρόνο συμμετοχής που παίρνει, ο δε Μπουρσέλης δεν παρουσιάζεται την παρούσα στιγμή ιδιαίτερα «ζεστός» να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα, κυρίως λόγω του ότι αυτή αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία.

Πάντως οι διοικούντες τον Εργοτέλη δεν φαίνονται αποφασισμένοι να «καταθέσουν τα όπλα», αλλά αντίθετα είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που υπάρχει, αλλά και χρονικό περιθώριο, προκειμένου να κάνουν αν όχι και τις δύο, τουλάχιστον τη μία μετεγγραφή, με την περίπτωση Μπουρσέλη να είναι περισσότερο πιθανή.

Οι δύο αυτοί παίκτες δεν είναι πάντως οι μοναδικοί του ΟΦΗ που ενδιαφέρουν τον Εργοτέλη, καθώς ένας ακόμα πρώην κιτρινόμαυρος, ο Δημήτρης Μάνος ήταν στα βασικά τους υπόψη. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός όμως δείχνει πως δεν θα μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, κάτι για το οποίο υπήρχε αρχικά σκέψη και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον Όμιλο.

Παράλληλα στον Εργοτέλη κοιτάζουν ακόμα μήπως και εντοπίσουν κάποιον ελεύθερο παίκτη για να ενισχύσουν τη επιθετική τους γραμμή, καθώς έχει εντοπιστεί πρόβλημα στην επιθετική αποτελεσματικότητα και την ευκολία στο σκοράρισμα. Παρόλα αυτά δεν είναι αυτοσκοπός η απόκτηση παίκτη, παρά μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάποιος που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέλουν…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected