Κατηγορίες
Basket

Γιουβέντους – ΑΕΚ 77-78

Η ΑΕΚ… άργησε ένα δεκάλεπτο να “μπει” στο ματς στο Ούτενας με τη Γιουβέντους, δεν μπόρεσε να “εκφράσει” στο σκορ την ανωτερότητά της έναντι των Λιθουανών νικώντας τους πάντως με την ελάχιστη διαφορά, 78-77, όμως έστω κι έτσι, ρεαλιστικά έχει “αγκαλιάσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αφού μέσα στο ΟΑΚΑ με τη δέουσα σοβαρότητα μπορεί να φτάσει σε ευρεία επικράτηση.

O “δικέφαλος” άρχισε το ματς με μια συνηθισμένη πεντάδα, Ούκιτς, Βασιλειάδη, Λαρεντζάκη, Ουίλιαμς και Ελονού, αλλά μια… ασυνήθιστη δυστοκία. Στατική, χωρίς δημιουργία και φαντασία, μπορεί να προηγήθηκε με 2-0, αλλά στο 4’30” ήταν πίσω με 8-2 μη μπορώντας καν να εκδηλώσει επιθέσεις.

Οι Λιθουανοί με τον πολύπειρο Σαλένκα έκαναν καλά τη δουλειά τους και ο Ζτνοβτς άρχισε τις αλλαγές, έχοντας φρεσκάρει μόλις στο 7′ κατά 4/5 την πεντάδα, αλλά όχι έχοντας δει και μεγάλη προκοπή, πέρα από ένα καλάθι του Μαυροειδή.

περισσότερα για το παιχνίδι στο basketblog.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Σιρέικα): Ντιγκς 18(3), Πάρκερ, Μπισκάουτσκις 1, Σιρουταβίτσιους 11(2), Μπεστ 4, Τσεπουκάιτις 6, Σαλένγκα 11(3), Βασίλιους 3, Γκάλντικας 6, Σούλσκις 17

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ούκιτς 9(1), ΜακΓκρθ 14(3), Ελονού 2, Σάκοτα 13(2), Βασιλειάδης 3(1), Χαριτόπουλος 2, Ντίξον 15(3), Λαρεντζάκης 5(1), Μαυροειδής 7, Ουίλιαμς 8(1)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected