Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δεν…γεμίζει το μάτι η 18η αγωνιστική της Α1, αλλά κρατήστε καλύτερα μικρό καλάθι! Δείτε το pregame του SportsUp!

Για πολλούς, η αυριανή 18η αγωνιστική είναι τα…προεόρτια του ντέρμπι της χρονιάς, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (12/2) ανάμεσα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Μέχρι έναν βαθμό, η παραπάνω άποψη έχει μια βάση, ωστόσο εμείς θα λέγαμε πως τα 8 παιχνίδια της 17ης στροφής έχουν τη δική τους σημασία κυρίως όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Τα βλέμματα στρέφονται εκ των πραγμάτων στον Άραχο, που είναι το μοναδικό ματς της αγωνιστικής που αμφότερες οι ομάδες έχουν άμεσο στόχο ενώ οι αναμετρήσεις σε Άγιο Νικόλαο και Μακροχώρι, το ενδιαφέρον είναι μεν μονόπλευρο αλλά πολύ έντονο.

Ας δούμε τα τελευταία νέα των 14 “μονομάχων”, ένα 24ωρο πριν την αυριανή αγωνιστική, την οποία για ακόμη μια φορά θα παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από το SportsUp.

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 14.74 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2013/2014, 2-2 | 2012/2013, 2-3

Ολυμπιακός Νάουσας

Προπονητής : Γιώργος Δασκαλάκης

Θέση στο πρωτάθλημα : 14η, 6 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Τσαμπούρης (τραυματίας)

Σχόλιο : Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, οι “ερυθρόλευκοι” μπαίνουν πλέον σε τροχιά ώστε να κυνηγήσουν όλες τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Η αρχή γίνεται αύριο κόντρα στον…μεθυσμένο από την πρόκριση στο Κύπελλο, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, όπου για τον Γιώργο Δασκαλάκη και τους παίκτες του μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να διατηρήσουν ή να μειώσουν τη διαφορά από το 13ο Μακροχώρι.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 4η, 29 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Νίκος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς (τραυματίες), Φρέντι Λέσι (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Σάκης Παπαδής, Θανάσης Μπουρδάνος, Κώστας Βούλγαρης (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Στα…μεθεόρτια της σπουδαίας πρόκρισης στα ημιτελικά ζει τα τελευταία 24ωρα η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, που βρίσκεται κοντά στην επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου, που είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Αυτό δεν σημαίνει πως στο αυριανό παιχνίδι θα παρουσιαστεί αδιάφορη, καθώς σημαντικό κίνητρο για τους “κιτρινομπλέ” είναι και η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα.

12901399_981572978564817_1913325533377433573_o

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 13.28 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2013/2014, 6-0 | 2012/2013, 3-1

Αχιλλέας Νάουσας

Προπονητής : Παναγιώτης Καραμεταξάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 9η, 17 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπαξεβάνος (σπουδές), Βακαλίδης (στρατευμένοι), Καραμεταξάς (τιμωρημένος), Κοσμάς, Δημητρίου (τραυματίας), Τσαρτσίου (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Τουγγελίδης, Γιάτσος (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Η ισοπαλία με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου την προηγούμενη αγωνιστική, πρόσθεσε έναν ακόμη βαθμό στο…σακούλι των “κυανολεύκων”. Στο αυριανό παιχνίδι με τον ισόβαθμο Απόλλωνα, η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά (δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας) θα επιδιώξει το τρίποντο, που θα φέρει τον Αχιλλέα ακόμη πιο κοντά στην μαθηματική παραμονή στην κατηγορία.

13866611_711066849033090_147466251_n

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Προπονητής : Μπάμπης Σπυριδωνίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 10η, 17 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση οι “πράσινοι” μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, με στόχο να πάρουν ότι καλύτερο στα Λευκάδια και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία. Το θετικό για τον Μπάμπη Σπυριδωνίδη είναι πως όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 20.41 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 3-1 | 2014/2015, 2-0 | 2013/2014, 4-1 | 2013/2014 (Κύπελλο), 5-2 | 2012/2013, 3-4

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Λευτέρης Κελεσίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 5η, 29 βαθμούς, Καλύτερη άμυνα εντός έδρας με 3 γκολ. Αήττητος μετά από 16 αγώνες

Γνωστές απουσίες : Διαμαντής Λαδάς (τραυματίας)

Σχόλιο : Συνεχίζουν αήττητοι οι “ασπρόμαυροι” στο πρωτάθλημα, δημιουργώντας ένα σπουδαίο σερί καθώς η τελευταία ήττα χρονολογείται πριν από 11 μήνες και συγκεκριμένα στις 5/3/2016 όταν ο “δικέφαλος” ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΦΑΣ Νάουσα με σκορ 1-2. Στα συν για την ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη, η εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς η τελευταία ήττα σημειώθηκε τη σεζόν 2012/2013, όταν οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με 3-4.

Ατρόμητος Διαβατού

Προπονητής : Παύλος Ζερδαλής – Κώστας Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 8η, 20 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και με σημαντική βαθμολογική συγκομιδή οι “κυανόλευκοι”, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και με στόχο να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, σε μια ομολογουμένως…αφιλόξενη λόγω παράδοσης έδρα.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 39.74 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Θέση στο πρωτάθλημα : 1η, 43 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση με 57 γκολ, Καλύτερη άμυνα με 5 γκολ. Καλύτερη άμυνα εκτός με 2 γκολ.

Γνωστές απουσίες : Σάββας Αθανασιάδης (χάνει τη χρονιά)

Σχόλιο : Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα “πλήγωσε” τους “πράσινους”, που καλούνται πλέον να τα δώσουν όλα για τον μεγάλο φετινό στόχο, την κατάκτηση του τίτλου. Ο αυριανός αγώνας προσφέρεται για αλλαγές και rotation από τον Γιώργο Ντάμτσιο, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει διάθεση να υποτιμήσει τον ουραγό ΜΑΣ Βεργίνας και έχει δώσει τις ανάλογες οδηγίες ώστε οι παίκτες του να είναι απόλυτα σοβαροί ενόψει μάλιστα και του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

ΜΑΣ Βεργίνας

Προπονητής : Γιάννης Παυλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 15η, ένας βαθμός

Γνωστές απουσίες : Μένιος Σγούρος (τραυματίας)

Σχόλιο : Χωρίς άγχος και με πρόθεση να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, μεταβαίνουν στα Τρίκαλα οι “κυανόλευκοι”. Η διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 5 βαθμούς, καθόλου απαγορευτική εκ των πραγμάτων, ωστόσο εμφανίσεις σαν του προηγούμενου Σαββάτου με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου (0-4) δεν δίνει ελπίδες για αναστροφή του κλίματος.

16216164_1830027680601608_1216824450_n

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 18.51 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 0-0

Μακροχώρι

Προπονητής : Γιώργος Απόσογλου

Θέση στο πρωτάθλημα : 13η, 12 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπρανιώτης (χάνει όλη τη χρονιά)

Σχόλιο : Μοναδικός στόχος η νίκη για τους “ασπρόμαυρους” στο αυριανό παιχνίδι, ώστε να διατηρήσουν (ή να μεγαλώσουν αν χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός Νάουσας) τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Σε ανοδική πορεία η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου κι αυτό έχει δημιουργήσει ένα πολύ θετικό κλίμα μεταξύ των παικτών.

ΑΕ Χαρίεσσας

Προπονητής : Χρήστος Μποζίνης

Θέση στο πρωτάθλημα : 7η, 22 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Παμπουχίδης, Κρουσταλλάς (τραυματίες)

Σχόλιο : Η νίκη κόντρα στη Δόξα Λιανοβεργίου, έφερε τους “κιτρινόμαυρους” ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία, που βλέπουν (γιατί όχι) και την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 8.62 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 1-0 | 2014/2015 (Α2), 1-3

Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Προπονητής : Χρήστος Παναγιωτίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 12η, 13 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Η νίκη στη Βεργίνα έφερε τους “μπλαουγκράνα” σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό δεν σημαίνει πως στο αυριανό παιχνίδι δεν θα επιδιώξουν τη νίκη, ώστε να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία αλλά και να κάνουν το πιο σπουδαίο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 2η, 42 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 32 γκολ. Αήττητη μετά από 16 αγώνες

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Το ευρύ 4-0 επί του Κεραυνού Επισκοπής έχει φέρει κλίμα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, που θέλουν να δουν την ομάδα τους να συνεχίζει το σερί και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Γ Εθνική. Για να γίνει όμως αυτό, η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη πρέπει να περάσει νικηφόρα (καταρχήν) από την έδρα του Αράχου και στη συνέχεια να επικρατήσει του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, στο μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 40.38 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Γερμανός Σιαφαρίκας

Θέση στο πρωτάθλημα : 3η, 34 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Άγγελος Βοτάρης (τιμωρημένος)

Σχόλιο : Η ήττα στην Αλεξάνδρεια, έσβησε κάθε ελπίδα για διεκδίκηση του πρωταθλήματος και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο Κύπελλο, όπου οι “κοκκινόμαυροι” θα τεθούν και πάλι αντιμέτωποι με την ΑΕΑ, αυτή τη φορά στην Επισκοπή. Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα λειτουργεί ουσιαστικά ως…βάλσαμο για την ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα, ώστε να επιστρέψουν και πάλι τα χαμόγελα ενόψει του σπουδαίου αγώνα της 22ας Φεβρουαρίου.

Δόξα Λιανοβεργίου

Προπονητής : Σάκης Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 11η, 15 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Θωμάς Κίρτσογλου, Στέλιος Καραλάζος (τραυματίες), Διονύσης Κωστόπουλος (αμφίβολος λόγω μη έγκαιρης επιστροφής από το εξωτερικό)

Σχόλιο : Σημαντική η διαφορά που έχουν “χτίσει” οι “κιτρινομπλέ” από τη γραμμή του υποβιβασμού, ωστόσο αυτό δεν αυτό δεν εφησυχάζει την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, που θα επιδιώξει και στην Επισκοπή το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής (15.30) :

Ολυμπιακός Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Αχιλλέας Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΜΑΣ Βεργίνας

Μακροχώρι – ΑΕ Χαρίεσσας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Κεραυνός Επισκοπής – Δόξα Λιανοβεργίου

Ρεπό : ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet»

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected