Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού 5-2

DSCF1038Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι παρακολουθήσαμε το Σάββατο 31/8, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επικράτησε με το ευρύ 5-2 του Ατρόμητου Διαβατού και πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα για τη φετινή χρονιά.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, το οποίο θα χρησιμοποιεί πλέον ως έδρα του ο ΠΑΟΚ. Στις εξέδρες βρέθηκαν πάνω από 200 φίλοι των δύο ομάδων, οι οποίοι αποζημιώθηκαν από το θέαμα που παρακολούθησαν, ενώ οι οπαδοί των “ασπρόμαυρων” απόλαυσαν την εξαιρετική εμφάνιση του δευτέρου μέρους, που σκόρπισε χαμόγελα ενθουσιασμού για τη συνέχεια. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο Σάκης Παγγούρας, ο οποίος αντιμετώπισε την ομάδα που βρισκόταν μέχρι πρότινος και διέγραψε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, φτάνοντας μια ανάσα από την κορυφή. Αντικαταστάτης του πλέον στον πάγκο των “κυανολεύκων” ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, ο οποίος προετοίμασε την ομάδα του με σκοπό την διατήρηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο και την διαχείριση του ρόστερ που απαρτίζεται από ένα κράμα έμπειρων αλλά και νεαρών ταλαντούχων παικτών.

Ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία του φετινού ΠΑΟΚ είναι η ομολογουμένως εξαιρετική χημεία των παικτών αλλά και η ομοιογένεια του συνόλου που αποτελεί το πιο μεγάλο προνόμιο για τις ομάδες που επιδιώκουν τον πρωταθλητισμό. Η έλευση ικανών και ποιοτικών παικτών στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, δημιούργησε ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα αποτελέσει φέτος έναν ισχυρό “πύργο” όσον αφορά τον ανταγωνισμό για την κορυφή. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σάκη Παγγούρα κατάφεραν να δημιουργήσουν…χάος στην αντίπαλη άμυνα, έχοντας ως κύριο όπλο την ταχύτητα στα άκρα αλλά και την αποτελεσματικότητα των έμπειρων επιθετικών.

Λεπτό προς λεπτό

13′ Εκτέλεση φάουλ του Μάκη Σπανού, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Πασχάλη Τσάκα.

14′ Εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Κίτσα, Κώστας και Θανάσης Κίτσας θα μπερδευτούν στην διεκδίκηση και θα διώξουν οι αμυντικοί.

23′ ΓΚΟΛ! Ο Γιώργος Κίτσας θα βγει “φάτσα” με τον Χρήστο Μουχτάρη, θα πασάρει δεξιά στον επερχόμενο Δημήτρη Λαδά και ο τελευταίος με πλασέ θα ανοίξει το σκορ (1-0).

25′ Συρτή σέντρα του Γιώργου Συμεωνίδη στον Πασχάλη Καλούδη, σουτ του τελευταίου αποκρούει ο Τσάκας.

29′ Σουτ του Ζωγράφου εκτός περιοχής, μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

31′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Σπανού από δεξιά, ο Μαυρίδης θα κοντρολάρει ωραία με το στήθος και θα πλασάρει εύστοχα για την ισοφάριση (1-1).

32′ Πάσα του Λαδά στον αμαρκάριστο Γιώργο Κίτσα, σουτ του τελευταίου με τα πόδια ο Μουχτάρης.

35′ Κίτρινη κάρτα Πατατούκας.

40′ Εκτέλεση κόρνερ του Θανάση Κίτσα, σουτ στην κίνηση του Γιώργου η μπάλα ψηλά άουτ.

43′ ΓΚΟΛ! Απόλυτη ανατροπή για τον Ατρόμητο με μία φάση διαρκείας! Ο Σπανός θα πασάρει ωραία στον Συμεωνίδη αυτός θα προσπαθήσει να περάσει τον Τσάκα, η μπάλα θα κοντράρει και ο επιθετικός των “κυανολεύκων” θα κερδίσει το ριμπάουντ και θα μπει με τη μπάλα στα δίχτυα (1-2).

44′ Κίτρινη κάρτα Γιώργος Μπουκλάς του Ε.

46′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. ο Κώστας Κίτσας θα πάρει τη θέση του Λαδά.

47′ Ο Γιώργος Κίτσας θα “σπάσει” το τεχνητό off-side, θα πλασάρει τον Μουχτάρη η μπάλα μόλις άουτ.

28′ Σουτ του Θανάση Κίτσα από πλάγια δεξιά, ο Κώστας Παγγούρας θα βάλει την κόντρα, η μπάλα κόρνερ.

51′ ΓΚΟΛ! Ο Κώστας Κίτσας θα φέρει το ματς στα ίσια, σκοράροντας απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του. Ο Θανάσης Κίτσας θα κάνει ωραία κίνηση και θα δει τον συμπαίκτη του μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος δεν θα αστοχήσει (2-2).

53′ Εκτέλεση κόρνερ του Θανάση Κίτσα, ο Γιώργος θα πλασάρει χωρίς ιδιαίτερη δύναμη, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά και πριν τη γραμμή θα μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

58′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Βοργιατζίδης στη θέση του Μαυρίδη.

62′ Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Ευτυριάδης στη θέση του Καλούδη.

70′ ΓΚΟΛ! Έπειτα από πολλές κόντρες, η μπάλα θα καταλήξει στον Θανάση Κίτσα και αυτός με δυνατό σουτ θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του μέσα σε αποθέωση (3-2)

72′ Πάσα του Πατατούκα στον Ζωγράφο, σουτ του τελευταίου στην κίνηση, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μουχτάρης.

74′ Δεύτερη αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ, ο Νουσιόπουλος στη θέση του Γιώργου Μπουκλά του Α.

75′ Τελευταία αλλαγή για τον Γιώργο Σπυριδωνίδη, ο Τσουλτσίδης στη θέση του Φλάβιου Ρόκκο. Στην αμέσως επόμενη φάση θα αποβληθεί ο Κώστας Παγγούρας, ο οποίος θα κάνει χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή κ. Μαλούτα να σφυρίζει την παράβαση.

76′ ΓΚΟΛ! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Κίτσας κάνοντας το 4-2.

78′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακή επέλαση του Χρήστου Ζωγράφου, θα περάσει δύο αμυντικούς και με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 5-2.

87′ Τελευταία αλλαγή στον αγώνα, ο Σπύρος Κίτσας στη θέση του Παναγιώτη Κίτσα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ.Αργυρίου και Κωστούλη.

Αρχικές Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Τσάκας, Λαδάς, Κίτσας Ε., Μπουκλάς Γ.Α., Μπουκλάς Γ.Ε., Κίτσας Π., Ζωγράφος, Τζέπης, Πατατούκας, Κίτσας Θ., Κίτσας Γ.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης, Μαυρίδης, Ηλιάδης, Παγγούρας, Σπανός, Ασλάνογλου, Ρόκκο, Καλούδης, Συμεωνίδης, Τζίμος.

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected